پیام خراسان - مصرف کودهای کشاورزی نقش 100 درصدی در بهرهوری کشاورزی دارد و این موضوع از طریق آموزش کشاورزان ملموستر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بازاریابی و مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور در حاشیه هفتمین همایش آموزشی ترویجی سبد کودی گفت: برگزاری این همایش با هدف خودکفایی در تولید و مصرف کودهای کشاورزی و استفاده از محصولات استاندارد توسط کشاورزان برگزار شده است.
محمد مهدی سعیدی افزود: علاوه بر این نیاز است شرکتهای تولیدکننده کودهای کشاورزی در برقراری ارتباط با کارگزاران و کشاورزان استانهای مختلف به روز شوند، زیرا اهمیت استفاده از کودهای کشاورزی به ویژه کودهای پایه در بهرهوری و تولید کشاورزی بسیار بالا و در جهت امنیت غذایی تاثیر بسزایی دارد.
وی ادامه داد: تعداد 22 شرکت تولید کننده از استانهای متفاوت کشور محصولات و تولیدات خود را برای عرضه و معرفی به کشاورزان در این همایش در معرض دید عموم قرار دادند.
مدیر امور بازاریابی و مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: شرکت خدمات حمایتی تعداد سه هزار و 600 کارگزار فعال در کشور دارد که در زمینه توزیع کودهای شیمیایی فعالیت دارند.
وی افزود: این شرکت سالانه بیش از سه میلیون تن کودهای پایه شامل اوره و کودهای فسفاته و پتاسه را به صورت یارانهای در اختیار کشاورزان قرار میدهد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی نیز گفت: هم اکنون در استان 192 شرکت تولیدکننده کود کشاورزی داریم که با کمک شرکتهای دانش بنیان در جهت دسترسی و تولید کودهای مفید اقدام میکنند.
حسین عطایی با اشاره به اهمیت آموزش و ترویج در حوزه کشاورزی و مصرف کودهای کشاورزی افزود: علاوه بر اینکه مصرف کودهای کشاورزی ضرورتی اجتنابناپذیر برای شرایط فعلی خشکسالی، شوری خاک، تغییرات اقلیمی است، حمایت از تولیدکنندگان کودهای کشاورزی با هدف خودکفایی در این زمینه دارای اهمیت بالایی است.
وی ادامه داد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای کشت بهاره و پاییزه اقدام به تامین نیاز کشاورزان در زمینه کودهای پایه میکند که البته در بخش کشاورزان بزرگ مالک، شاهد سهولت مصرف هستیم، اما همچنان در بخش کشاورزی خرده مالک نیازمند حمایت و البته آموزش هستیم.