سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

امسال۷۵۰ زمینه اشتغال برای مددجویان خراسان شمالی ایجاد می‌شود

امسال۷۵۰ زمینه اشتغال برای مددجویان خراسان شمالی ایجاد می‌شود
پیام خراسان - مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: اشتغال ۷۵۰ نفر از مددجویان زیر پوشش این نهاد برای امسال هدف‌گذاری شده و تلاش می‌شود با همکاری بانک‌ها و نهاد‌های حمایتی این هدف به‌طور کامل محقق شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: اشتغال 750 نفر از مددجویان زیر پوشش این نهاد برای امسال هدف‌گذاری شده و تلاش می‌شود با همکاری بانک‌ها و نهاد‌های حمایتی این هدف به‌طور کامل محقق شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ صادق جعفری گفت: ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان یکی از راهبرد‌های اصلی بهزیستی در مسیر توانمندسازی جامعه هدف است، که، پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه این تسهیلات با بهره چهار درصد پرداخت می‌شود، افزود: سقف وام اشتغال‌زایی برای هر مددجو 150 میلیون تومان است و تنها یک‌بار به افراد واجد شرایط پرداخت می‌شود.
به گفته جعفری سال گذشته 962 مددجوی زیر پوشش این اداره کل از این تسهیلات بهره‌مند شدند.
جعفری گفت: در کنار پرداخت وام، مددجویان از آموزش‌های مهارتی رایگان با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای بهره‌مند می‌شوند تا شانس موفقیت در بازار کار برای آنها افزایش یابد.
براساس آمار ارائه شده از سوی بهریستی، 25 هزار و 437 معلول جسمی، حرکتی، ذهنی، بینایی و شنوایی زیر پوشش بهزیستی خراسان شمالی قرار دارند.


نظرات شما