سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴
سیاسی

مهندس اوحدی در دیدار خانواده شهید پوررجبی:

خون پاک شهدا مایه عزت و افتخار برای ملت ایران شد / ویژگی‌های اخلاقی شهدا باید ثبت و ضبط شود

خون پاک شهدا مایه عزت و افتخار برای ملت ایران شد /  ویژگی‌های اخلاقی شهدا باید ثبت و ضبط شود
پیام خراسان - مهندس اوحدی در دیدار خانواده شهید پوررجبی گفت: خون پاک شهدا مایه عزت و افتخار برای ملت ایران شد، داستان زندگی هرکدام از شهدای جنگ اخیر نشان می‌دهد که این مسیر را انتخاب کرده بودند و برای آن هم هزینه پرداختند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مهندس اوحدی در دیدار خانواده شهید پوررجبی گفت: خون پاک شهدا مایه عزت و افتخار برای ملت ایران شد، داستان زندگی هرکدام از شهدای جنگ اخیر نشان می‌دهد که این مسیر را انتخاب کرده بودند و برای آن هم هزینه پرداختند.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده «شهید جواد پوررجبی»، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم، به این خانواده شهید گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌فرمایند که به خانواده‌های شهدا بگویید که نگران آنها هستنم و دغدغه آنها را دارم و برای این خانواده‌ها دعا می‌کنم.
وی با بیان اینکه مظلوم‌ترین شهدای تاریخ ما شاید شهدای جنایت اخیر رژیم صهیونیستی بود که در تاریخ بی سابقه است، گفت: خون پاک شهدا مایه عزت و افتخار برای ملت ایران شد، داستان زندگی هرکدام از شهدای جنگ اخیر نشان می‌دهد که این مسیر را انتخاب کرده بودند و برای آن هم هزینه پرداختند. سجایای اخلاقی شهدا نشان می‌دهد که منتخب بوده‌اند. همه ما روزی از این دنیا خواهیم رفت لذا حکمتی در خلقت انسان وجود دارد که برخی برگزیده شده و به مقام شهادت می‌رسند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر روایتگری زندگی شهدای حمله اخیر رژیم اشغالگر صهیونیستی گفت: سجایا و ویژگی‌های اخلاقی شهدا باید ثبت و ضبط شود و در مرکز اسناد انقلاب اسلامی کار روایت زندگی شهدا را شروع کرده‌ایم.
عباسعلی، رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در این دیدار حضور داشت.
لازم به ذکر است؛ «شهید جواد پوررجبی» از فرماندهان هوافضای سپاه پاسداران بود که در حمله رژیم صهیونیستی در کنار «فرمانده شهید امیرعلی حاجی‌زاده» به فیض شهادت نائل آمد.
انتهای پیام/


نظرات شما