پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

در قالب طرح «خبرنگار محله»

تربیت ۳۷۰ خبرنگار برای ۱۷۰ محله در مشهد

تربیت ۳۷۰ خبرنگار برای ۱۷۰ محله در مشهد
پیام خراسان - در قالب طرح «خبرنگار محله»، ۳۷۰ خبرنگار برای ۱۷۰ محله در مشهد آموزش داده می شوند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در قالب طرح «خبرنگار محله»، 370 خبرنگار برای 170 محله در مشهد آموزش داده می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه و باشگاه رایانو مشهد گفت: طرح «خبرنگار محله» در راستای پرورش نسل جدیدی از خبرنگاران متعهد و متخصص در محلات مشهد اجرا می‌شود و این طرح، توسعه‌یافته و مکمل طرح پیشین یا «فرهنگ‌نگار» است.
سیدعلی قربانی افزود: طرح «فرهنگ‌نگار» با هدف تربیت خبرنگاران نوجوان در هر فرهنگسرا آغاز شد و ما شاهد پیشرفت چشمگیر اعضا در حوزه اطلاع‌رسانی و انتشار داده‌ها بودیم که این تجربه موفق، ما را به این نتیجه رساند که طرحی جامع‌تر را برای پوشش گسترده‌تر محلات مشهد پیاده‌سازی کنیم.
وی ادامه داد: «طرح خبرنگار محله» که از سال گذشته به مرحله اجرا درآمده است، در نظر دارد تا در گامی بلندتر، تعداد خبرنگاران نوجوان را در 170 محله شهر مشهد را به 370 نفر افزایش دهد.
این مسئولیت با تأکید بر اهمیت این طرح، گفت: هدف ما این است که برای هر محله، یک خبرنگار دختر و یک خبرنگار پسر را آموزش دهیم تا بدین ترتیب، صدای تمامی نقاط شهر به گوش برسد و هیچ محله‌ای از قلم نیفتد. 
وی اضافه کرد: این خبرنگاران، بازوی توانمند روابط عمومی ما و پل ارتباطی میان باشگاه و جامعه محلات خواهند بود.
حضور اساتید مجرب رسانه‌ای 
مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه همچنین به حضور اساتید آموزش مهارت‌های رسانه‌ای و خبری در این طرح اشاره کرد و گفت: در این دوره از حضور اساتید توانمند و باتجربه‌ای در حوزه خبرنویسی و عکاسی بهره‌مند هستیم. 
برگزاری مراسم ویژه روز خبرنگار برای هنرجویان
وی همچنین عنوان کرد: در آستانه فرارسیدن 17 مرداد ماه، روز خبرنگار و سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی، باشگاه رایانو مشهد با برگزاری رویدادی فرهنگی، گامی نو برای توانمندسازی و ارتقای سطح اطلاع‌رسانی در میان نوجوانان برمی‌دارد.
به گفته او، این مراسم که در تاریخ 10 مردادماه در تالار شهر میدان شهدا برگزار می‌شود، با هدف تجلیل از خبرنگاران نوجوان و معرفی چشم‌انداز‌های آتی این باشگاه در حوزه رسانه و فرهنگ، برنامه‌ریزی شده است.
وی تصریح کرد: در این رویداد فرهنگی، از خبرنگاران نوجوان فعال در طرح «فرهنگ‌نگار» قدردانی و جزئیات طرح توسعه‌یافته «خبرنگار محله» با هدف تربیت نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر در حوزه اطلاع‌رسانی، تشریح خواهد شد.


نظرات شما