دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

آلودگی هوای مشهد در ششمین روز مرداد

آلودگی هوای مشهد در ششمین روز مرداد
پیام خراسان - کیفیت هوای مشهد امروز، دوشنبه به علت هجوم روز گذشته ریزگردها، برای دومین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» قرار دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - کیفیت هوای مشهد امروز، دوشنبه به علت هجوم روز گذشته ریزگردها، برای دومین روز پیاپی در شرایط «ناسالم» قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: میانگین شاخص کیفیت هوای مشهد در 24 ساعت گذشته با عدد 162، حاکی از شرایط ناسالم برای همه سنین است و این شاخص در یک تا دو ساعت اخیر هم با عدد 150 نشانگر شرایط ناسالم هوا است.
سعید محمودی افزود: هجوم گرد و غبار ناشی از وزش باد‌های شدید و فعال شدن کانون‌های داخلی و خارجی گرد و غبار عامل این وضعیت است.
وی با بیان اینکه هوای 22 منطقه مشهد در شرایط ناسالم برای همه افراد است، ادامه داد: کیفیت هوا تنها در منطقه «ویلا» در شرایط «ناسالم برای افراد حساس» است.
محمودی افزود: در صورتی که پایداری هوا و تداوم آلودگی ادامه دار باشد، کارگروه اضطراری آلودگی هوا در خراسان رضوی برای اخذ تصمیم تشکیل می‌شود.
قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا 50‌ای. کیو. آی به معنای وضعیت پاک و بین 51 تا 100‌ای. کیو. آی نشانگر وضعیت سالم است.
همچنین قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد 101 تا 150‌ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد 151 تا 200‌ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.


نظرات شما