دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

رئیس سازمان حفظ آثار دفاع مقدس:

راه اندازی پویش یک میلیون نفری برای کنگره سه هزار شهید

راه اندازی پویش یک میلیون نفری برای کنگره سه هزار شهید
پیام خراسان - رئیس سازمان حفظ آثار ونشر ارزش‌های دفاع مقدس بر شکل گیری و راه اندازی پویش یک میلیون جمعیت این استان برای برگزاری کنگره سه هزار شهید تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس سازمان حفظ آثار ونشر ارزش‌های دفاع مقدس بر شکل گیری و راه اندازی پویش یک میلیون جمعیت این استان برای برگزاری کنگره سه هزار شهید تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در نشست هماهنگی کنگره سه هزار شهید خراسان شمالی گفت: کنگره سه هزار شهید خراسان شمالی یک عملیات بزرگ فرهنگی و هنری در سطح ملی است که باید با مشارکت گسترده مردم و هنرمندان برگزار شود.
سردار عبدالرضا آزادی گفت: این کنگره ماهیتی مردم‌پایه دارد و مجموعه سپاه به‌عنوان دبیر کنگره، نقش هماهنگ‌کننده دارد، اما تمام اقشار باید در برگزاری آن نقش ایفا کنند.
وی اضافه کرد: فعالیت‌های مرتبط با کنگره باید ماندگار باشد، بنا براین چاپ کتاب، تولید فیلم، ایجاد دیوارنگاره‌ها و برگزاری جشنواره‌ها از جمله اقداماتی است که باید با قوت دنبال شود تا پیام ایثار و شهادت به نسل‌های آینده منتقل شود.
مخاطب سازی برای کنگره سه هزار شهید استان ارجحیت دارد
استاندار خراسان شمالی هم مخاطب سازی و مخاطب پروری را بر سایر برنامه‌ها در برگزاری بهتر کنگره سه هزار شهید ارجحیت دانست.
بهمن نوری تحقق مخاطب سازی را بر عهده هنرمندان توانمند و مستعد دانست و افزود: اقدامات فرهنگی دارای عمق بر روی مخاطبان تأثیر گذاری بیشتری خواهد داشت.
وی گفت: حضور تمام اقشار مختلف مردم در کنگره شهدا اثرگذاری بیشتری در مخاطب یابی خواهد داشت.
کنگره 3 هزار شهید خراسان شمالی آبانماه امسال برگزار می‌شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما