پیام خراسان - 210 زائر اولی به همت کاروان اخت الرضا (ع) از شهر نصرآباد تربت جام راهی کربلا شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی،نماینده کاروان اخت الرضا علیه السلام در بخش نصرآباد شهرستان تربت جام گفت: این زائران امروز به همت کاروان اخت الرضا (ع) و مؤسسه خیریه متوسلین به اهل بیت (ع) شهر نصرآباد به صورت کاملاً رایگان عازم کربلای معلی شدند.
حسین یزدانی افزود : این کاروان حامل پیام عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت (ع) و نمادی از روح سخاوت و خدمترسانی در جامعه است.
وی گفت : کاروان 210 نفره زائر اولی، با بدرقه پرشور مسئولان، خادمان و خانوادههایشان، از مقابل مسجد موسی ابن جعفر (ع) شهر نصرآباد به سمت کربلای معلی حرکت کرد.
برنامههای زیارتی، فرهنگی و معنوی ویژهای از جمله زیارت حرم اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت عباس (ع)، اقامه نماز در بین الحرمین و شرکت در مراسمات مذهبی برای زائران تدارک دیده شده است.
این سفر معنوی، فرصتی برای تجدید بیعت با آرمانهای عاشورا و کسب فیوضات معنوی فراوان برای این مشتاقان حضرت دوست خواهد بود.