پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

گسترش ۳۷ کیلومتر محور مواصلاتی جوین با همت مردم و صنایع

گسترش ۳۷ کیلومتر محور مواصلاتی جوین با همت مردم و صنایع
پیام خراسان - ۳۷ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان جوین با تلاش مشترک مردم، صنایع و گروه‌های جهادی، تعریض و خاک‌ریزی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - 37 کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان جوین با تلاش مشترک مردم، صنایع و گروه‌های جهادی، تعریض و خاک‌ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، فرماندار شهرستان جوین، گفت: در دولت وفاق، با تقویت سرمایه اجتماعی، انسجام، همبستگی و مشارکت گروه‌های جهادی، شاهد تعریض و گسترش محور‌های مواصلاتی شهرستان بودیم.
علی اکبر آزادواری افزود: با همکاری و وحدت انجمن حمل و نقل کالا و بار، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، مجموعه فولاد، مجموعه کشت و صنعت، شورا‌ها و شهرداری شهر نقاب و حکم اباد، و دهیاری‌های شهرستان، توانستیم مجموعا 37 کیلومتر از محور‌های مواصلاتی را با 50 هزار سرویس خاک‌ریزی گسترش دهیم.
وی به سهم ویژه مجموعه کشت و صنعت در این طرح اشاره و ادامه داد: از این 37 کیلومتر، 20 کیلومتر آن را مجموعه کشت و صنعت شهرستان به طور کامل تقبل کرده است و برنامه‌ریزی برای تکمیل محور‌های انداده تا حکم‌آباد انجام شده است.
علی جوادی، رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جوین، با تاکید بر انجام اصولی زیر سازی جاده‌ها گفت: نظارت فنی کامل بر زیرسازی جاده‌ها صورت می گیرد و 1000 تن قیر برای آسفالت این محور‌ها در نظر گرفته شده است.
رضا رست، رئیس انجمن کامیونداران جوین، نیز از تلاش‌های خودجوش کامیونداران شهرستان در این طرح گفت: کامیونداران شهرستان جوین با کمک‌های نقدی بالغ بر 6 میلیارد تومان در طول 25 ماه عملیات، و همچنین ارائه روزانه 60 تا 70 سرویس شن تریلی، در تعریض جاده‌های شهرستان نقش موثری ایفا کرده‌اند.
 تعریض و بهسازی این جاده‌های مواصلاتی که خراسان رضوی را به خراسان شمالی متصل می کند و احداث جاده نقاب به گرتی نیز فاصله تردد را سبزوار، نقاب، اسفراین را کاهش می دهد.


نظرات شما