پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

محتوای نامه سازمان بورس به ایران‌خودرو و وزیر صمت چه بود؟

محتوای نامه سازمان بورس به ایران‌خودرو و وزیر صمت چه بود؟
پیام خراسان - ایرنا / پس از آنکه رئیس سازمان بورس در ۵ مرداد طی نامه‌ای به وزیر صمت خواهان تعیین تکلیف نهایی قیمت محصولات ایران‌خودرو شده بود، مدیر نظارت بر ناشران سازمان ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / پس از آنکه رئیس سازمان بورس در 5 مرداد طی نامه‌ای به وزیر صمت خواهان تعیین تکلیف نهایی قیمت محصولات ایران‌خودرو شده بود، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس هم در نامه 6 مرداد به شرکت ایران‌خودرو اعلام کرد این سازمان ناچار به بازگشایی نماد «خودرو» طی روزهای آتی است.
در حالی که در هفته گذشته اعلام شده بود قرار است از نخستین روز هفته جاری (شنبه 4 مرداد ماه) نماد خودرو که 45 روز متوقف بود، بازگشایی شود، اما ایران‌خودرو به دلیل ابهام در قیمت نهایی فروش محصولات خود، همچنان از بازگشایی نماد مربوطه در بورس خودداری کرد.
ولی‌الله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار دوشنبه 6 مرداد ماه طی نامه‌ای به مدیرعامل ایران‌خودرو اعلام کرده بود که نماد این شرکت در بورس از 20 خرداد و از تاریخ انتشار قیمت‌های جدید محصولات ایران‌خودرو در سامانه کدال تا این هفته متوقف بود.
آنگونه که مقام مسئول سازمان بورس در نامه خود به ایران‌خودرو آورده: با توجه به عواقب ناشی از طولانی شدن توقف نماد خودرو بر بازار سرمایه و به منظور حفظ نقدشوندگی سهام این شرکت، سازمان بورس ناگزیر است طی روزهای آتی نسبت به بازگشایی نماد معاملاتی خودرو اقدام کند.
نماینده سازمان بورس در نامه خود از مدیرعامل ایران‌خودرو خواسته است تا برای رفع اختلاف فیمابین این شرکت با صمت ترتیبی اتخاذ کند تا از پیچیده‌تر شدن موضوع و آثار مالی عدم اقدام به‌موقع، جلوگیری شود.
گفتنی است امروز چهارشنبه 8 مرداد نماد خودرو بعد از 50 روز توقف، بدون دامنه بازگشایی شد که ارزش سهام این شرکت در پی ایجاد صف فروش 5 میلیارد سهمی، 27 درصد منفی شد.
بازار



این در حالی است که پیشتر نیز حجت الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار طی نامه ای در 5 مرداد به سید محمد اتابک وزیر صمت هشدار مشابهی در خصوص آثار تداوم متوقف بودن نماد معاملاتی خودرو بر بازار سرمایه داده بود.
بنا به اعلام صیدی در این نامه، سازمان بورس ناگزیر به بازگشایی نماد خودرو که از 20 خرداد امسال متوقف بوده، طی روزهای آتی خواهد بود.
رئیس سازمان بورس در نامه خود به وزیر صمت خواهان تعیین تکلیف قیمت نهایی محصولات ایران‌خودرو طی حداکثر دو روز کاری شده بود.

پیام خراسان


نظرات شما