پیام خراسان - در راستای توسعه عدالت آموزشی، دبستان 9 کلاسه "هانیه غفوریان" و دارالقرآن "امام علی (ع)" با مجموع اعتباری بالغ بر 21 میلیارد تومان، با حضور وزیر آموزش و پرورش در شهرستان چناران افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، همزمان با سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرستان چناران، دو فضای آموزشی و پرورشی شامل دبستان 9 کلاسه "هانیه غفوریان" و دارالقرآن "امام علی (ع)" به بهرهبرداری رسید.
دبستان "هانیه غفوریان" با زیربنای 725 متر مربع در سه طبقه و با اعتبار 11 میلیارد تومان، به همت بانوی نیکوکار، خانم صدیقه اسلامی و با همکاری ادارهکل نوسازی مدارس استان ساخته شده است. این مدرسه به یاد و نام فرزند مرحوم این خیر، هانیه غفوریان، نامگذاری شده است.
همچنین دارالقرآن "امام علی (ع)" با زیربنای 700 متر مربع در دو طبقه، شامل دو سالن و پنج کلاس، با اعتبار 10 میلیارد تومان بهطور کامل از محل اعتبارات دولتی احداث و تجهیز شده و در اختیار دانشآموزان و علاقهمندان به آموزشهای قرآنی قرار گرفت.
این پروژهها در راستای اجرای طرح توسعه عدالت آموزشی و پرورشی و افزایش دسترسی دانشآموزان مناطق مختلف استان به فضاهای استاندارد آموزشی اجرا شدهاند.