پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

آموزش و پرورش خراسان رضوی به کارگاه فعال مدرسه‌سازی تبدیل شده است

آموزش و پرورش خراسان رضوی به کارگاه فعال مدرسه‌سازی تبدیل شده است
پیام خراسان -
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -

آموزش و پرورش خراسان رضوی به کارگاه فعال مدرسه‌سازی تبدیل شده است
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ مصطفی اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اقدامات گسترده در حوزه توسعه فضاهای آموزشی گفت: استان خراسان رضوی به یک کارگاه فعال مدرسه‌سازی تبدیل شده است.
مصطفی اسدی در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های چناران، گلبهار، و طرقبه‌شاندیز که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر 725 طرح عمرانی نشان‌دار در استان تعریف شده که 715 پروژه آن در دست اجراست.
وی افزود: در چارچوب نهضت توسعه عدالت آموزشی، پروژه‌های متنوعی در سه شهرستان در حال اجراست و امید می‌رود تا هفته دولت، 270 پروژه آماده افتتاح شود. این اقدام گامی مؤثر در جهت تقویت زیرساخت‌های آموزشی و پرورشی استان خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در ارتقاء کیفیت نظام تعلیم و تربیت، گفت: یکی از محورهای اصلی این رویکرد، اجرای طرح نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی و پرورشی است که با جدیت در حال پیگیری است.


نظرات شما