سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

برپایی ۸ موکب قرآنی در عراق و ایران همزمان با دهه پایانی صفر

برپایی ۸ موکب قرآنی در عراق و ایران همزمان با دهه پایانی صفر
پیام خراسان - همزمان با دهه پایانی ماه صفر، هشت موکب قرآنی در کشور عراق و ایران برپا می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - همزمان با دهه پایانی ماه صفر، هشت موکب قرآنی در کشور عراق و ایران برپا می‌شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی درباره برنامه‌های متنوع قرآنی و فرهنگی این مجموعه گفت: این ویژه برنامه‌ها با هدف تکریم شهدا، ترویج معارف قرآنی، تعمیق پیوند قرآن و عترت در ایام سوگواری اربعین و شهادت امام رضا (ع)، همراهی معنوی با زائران اربعین و دهه آخر صفر و ترویج فرهنگ مقاومت از طریق محتوای قرآنی طراحی شده‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان با اشاره به اعزام کاروان قرآنی امام رضا (ع) در ایام اربعین به کربلا، افزود: در این کاروان، جمعی از قاریان و حافظان بین‌المللی قرآن کریم در قالب هشت موکب قرآنی از جمله موکب امام رضا (ع) در نجف، سامرا و کاظمین، موکب دارالشفای رضوان در عمود 690 با همراهی طلاب جهادی و موکب‌های سیار فرهنگی در مسیر نجف تا کربلا و مشهد حضور دارند و به اجرای برنامه‌های متنوع قرآنی و برپایی کرسی‌های تلاوت رضوی می‌پردازند.
یادبود کودکان و مادران شهید جنگ 12 روزه
این مسئول درباره برگزاری مراسم یادبود قرآنی کودکان و مادران شهید دفع مقدس 12 روزه هم بیان کرد: این مراسم ویژه کودکان و نوجوانان، روز 28 مرداد، با حضور کوچکترین جانباز کشور، همراه با نقاشی دیواری با موضوع آیات قرآنی در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.
برگزاری کرسی‌های تلاوت رضوی
حجت‌الاسلام میریان همچنین با اشاره به برگزاری پویش تلاوت سوره فتح با عنوان «سراج الله»، افزود: همزمان با ایام شهادت پیامبر اکرم (ص) و امام رضا (ع)، این پویش با مشارکت عموم مردم در تلاوت و حفظ آیات سوره مبارکه فتح اجرا می‌شود. 
وی برگزاری کرسی‌های تلاوت رضوی با همکاری کانون‌های قرآنی خدمت رضوی در سراسر کشور، با حضور قاریان بین‌المللی و حافظان برجسته قرآن را از دیگر برنامه‌های قرآنی مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در دهه آخر صفر عنوان کرد. 
میریان، توزیع برچسب‌های قرآنی و اهل‌بیتی با محتوای توصیه‌های رهبر انقلاب درباره جبهه مقاومت در موکب‌های مستقر و سیار ایران و عراق، برگزاری پویش‌های مناسبتی برای کودکان مهدالرضایی با محوریت سیره امام رضا (ع) و برپایی غرفه کودک و نوجوان در پیاده‌راه آیت‌الله واعظ طبسی با ارائه فعالیت‌های قرآنی و آموزشی برای نسل جوان را از دیگر برنامه‌های مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در دهه آخر صفر عنوان کرد.


نظرات شما