پیام خراسان - مراسم چهلمین روز شهادت سرلشکر محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی،علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و برادر «سردار شهید محمد کاظمی» امروز در حاشیه برگزاری این مراسم در مشهد، گفت: شهادت حق شهید کاظمی بود زیرا او مانند شهیدان زندگی کرد و در آخر هم شهادت نصیبش شد.
وی بیان گوشههایی از ویژگیهای شخصیتی این شهید افزود: شهید سرلشکر محمد کاظمی، علاوه بر ویژگیهای منحصربهفرد در زندگی شخصی، در زندگی اجتماعی نیز فردی بسیار سادهزیست، بیادعا و مهربان بود و در حوزه کاری نیز فردی کمنظیر بود. 46 سال کار اطلاعاتی انجام داد و تنها سرداری بود که شخص نتانیاهو خبر شهادت او را اعلام کرد. او فردی شجاع بود و بهگونهای زندگی میکرد که برای مردم الگو باشد. او در گمنامی زندگی کرد و عاشق شهادت و مورد اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: یک برادر و یک سرباز مجاهد را از دست دادیم و البته مطمئن هستیم که راه این شهید و شهدای جنگ تحمیلی، ادامه خواهد یافت.
سردار سرلشکر پاسدار محمد کاظمی، رییس سابق سازمان اطلاعات سپاه و جمعی از همکاران وی در جریان جنگ 12 روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.
در این آیین، علاوه بر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری و جمعی از مسوئولان سازمان اطلاعات سپاه هم حضور داشتند و با حضور آنان، از خانواده شهید کاظمی تجلیل شد.