چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

اجرای عدالت و قانون اساسی، راه رسیدن به تمدن اسلامی است

اجرای عدالت و قانون اساسی، راه رسیدن به تمدن اسلامی است
پیام خراسان - نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: اجرای عدالت و قانون اساسی، راه رسیدن به تمدن اسلامی است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی: اجرای عدالت و قانون اساسی، راه رسیدن به تمدن اسلامی است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در کلاس درس اخلاق مدیران دستگاه‌های اجرایی استان گفت: اطاعت از غیرقانون و غیرشرع نوعی طاغوت‌پرستی است، اما اگر قانون بر اساس شرع باشد اطاعت از آن واجب است.
آیت‌الله عبادی با تأکید بر اینکه عمل به قانون اساسی بسیاری از مشکلات کشور را برطرف می‌کند، افزود: قانون اساسی برای ایران قانونی منطقی است و مدیران باید افتخار کنند که در مسیر اجرای صحیح آن گام برمی‌دارند.
وی هدف انقلاب اسلامی را رسیدن به تمدن اسلامی دانست و گفت: با اجرای درست قانون اساسی و تحقق عدالت اسلامی می‌توان به این هدف بزرگ دست یافت.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: اجرای عدالت و رعایت قانون در جامعه یکی از مهم‌ترین اهداف نظام جمهوری اسلامی است که بخشی از آن بر عهده مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار دارد.
آیت‌الله عبادی خدمت به مردم را ارزشمندترین عمل دانست و گفت: آنچه به عمر انسان ارزش می‌بخشد، خدمت صادقانه در راه مردم و برای مردم است و باید همواره کار‌ها را برای رضای خداوند انجام داد.
وی همچنین با اشاره به پیاده روی اربعین حسینی افزود: این حرکت جلوه‌ای باشکوه از عشق و ارادت مردم سراسر جهان به امام حسین (ع) بود که علی‌رغم تهدید‌ها و توطئه دشمنان، با حضور گسترده مؤمنان برگزار شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما