چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر پرورش جوجه های یک روزه گوشتی در خوشاب

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر  پرورش جوجه های  یک روزه گوشتی در خوشاب
پیام خراسان - با نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان خوشاب بیش از یک میلیون و ۶۶ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی برای پرورش رها سازی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - با نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان خوشاب بیش از یک میلیون و 66 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی برای پرورش رها سازی شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوشاب گفت: این شهرستان 29 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 670 هزار قطعه جوجه ریزی در هردوره پرورش دارد که سالیانه به طور میانگین بالغ بر دو میلیون قطعه جوجه ریزی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی دراین واحد‌ها صورت می گیرد.
محمود ترخاصی افزود: کارشناسان این شبکه زنجیره تولید از مزرعه پرورش، حمل و نقل، ذبح شرعی و بهداشتی در کشتارگاه، خودرو‌های حمل فرآورده خام دامی استحصالی و مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی را تحت نظارت بهداشتی دارند.
وی به همه پرورش دهنده گان طیور صنعتی شهرستان تاکید کرد: در اسرع وقت نسبت به فعالسازی حوضچه‌های ضدعفونی ورودی فارم و سالن‌ها اقدام نموده و ورود و خروج کلیه افراد و همچنین تجهیزات مکانیکی مانند خودرو‌های حامل نهاده‌ها را پس از رعایت شرایط بیوسکوریتی اجازه ورود به فارم دهند.


نظرات شما