پیام خراسان - رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسانشمالی گفت: با بهرهبرداری از 53 طرح کشاورزی استان در هفته دولت برای هزار و 169 نفر اشتغال ایجاد میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، محمد محمد زاده گفت: این طرحها با اعتبار 2 هزار و 293 میلیارد و 266 میلیون ریال اجرا شد، که از این میزان 179 میلیارد و 195 میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و 2 هزار و 114 میلیارد و 71 میلیون ریال از مشارکت مردمی و آورده شخصی تامین شده است.
وی افزود: از مجموع 53 طرح کشاورزی اجرا شده، 20 طرح مربوط به حوزه آب و خاک، 21 طرح باغبانی و گلخانه، هفت طرح دامی، دو طرح شرکت شهرکهای کشاورزی، 2 طرح صنایع و یک طرح شیلاتی است.
محمد زاده گفت: طرحهای آب و خاک از اهمیت ویژهای برخوردارند و نقش مهمی در توسعه کشاورزی و بهرهوری منابع آبی استان دارند.