پیام خراسان - خراسان / دزد حرفهای که با شگردی خاص به منازل شهروندان مشهدی دستبرد میزد و اموال سرقتی را از طریق سایت دیوار به فروش میرساند، در حالی به دام افتاد که نیروهای کلانتری رسالت مشهد در پوشش خریدار لوازم منزل، وی را به محل قرار صوری کشاندند.
در پی وقوع سرقت های متعدد از منازل مسکونی، گروهی از افسران تجسس کلانتری رسالت مشهد به طور نامحسوس تحقیقات ویژهای را برای شناسایی عامل یا عاملان سرقتهای مذکور آغاز کردند. آنان افزون بر رصد سارقان سابقهدار و تقویت نیروهای گشت انتظامی، آموزشهای لازم را نیز به مالباختگان برای بررسی سایت های واسطهگر ارائه دادند.
طولی نکشید که یکی از مالباختگان لوازم منزل خود را در آگهی سایت دیوار مشاهده کرد و بلافاصله موضوع را به عوامل انتظامی اطلاع داد. بدین ترتیب گروه تخصصی از افسران کارآزموده با هدایت و نظارت مستقیم سرهنگ مجتبی حسینزاده (رئیس کلانتری رسالت) وارد عمل شدند و متهم را طی یک قرار صوری در خیابان مسلم شمالی هنگامی دستگیر کردند که کالاهای سرقتی زیادی را به همراه داشت.
با کشف لوازمی از قبیل چرخ گوشت، تلویزیون الایدی، چایساز، غذاساز و دیگر لوازم منزل، بازجوییهای فنی از متهم 38 ساله آغاز و مشخص شد که وی به منازل دیگری نیز در بولوار شهید کامیاب دستبرد زده است. بررسیهای بیشتر با معرفی وی به مراجع قضایی همچنان ادامه دارد.
بازار


