يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

کاهش ۲۰ درصدی برداشت برنج در کلات در سال جاری

کاهش ۲۰ درصدی برداشت برنج در کلات در سال جاری
پیام خراسان - برداشت برنج از شالیزار‌های کلات امسال نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصدکاهش یافت.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - برداشت برنج از شالیزار‌های کلات امسال نسبت به سال گذشته حدود 20 درصدکاهش یافت.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، فرماندار کلات گفت: برداشت برنج از شالیزار‌های کلات امسال به دلیل خشکسالی و کاهش منابع آبی رودخانه‌ای از جمله در شهر کلات کاهش داشته است.
ابوالفتح لشگری افزود: برداشت برنج در این شهرستان مرزی پایان یافت و سه هزار و 900 تن برنج از هزار و 300 هکتار از شالیزار‌های کلات برداشت شده است.
وی به فعالت بیش از 2 هزار خانوار شالیکار کلاتی در این شهرستان اشاره و اضافه کرد: رقم بومی برنج کلات (دم سیاه صدری بلند) که مختص این اقلیم است دلیل عطر و طعم شهرت دارد و در استان طرفداران خاص خود را دارد.
فرماندار کلات اظهار کرد: نوع بافت خاک، زمان مناسب آفتاب‌گیری و اختلاف دمای روز و شب در پایان فصل زراعی، از عوامل موثر در افزایش عطر، بهبود طعم و نرمی برنج محلی کلات به شمار می‌رود.
شهرستان مرزی کلات با وسعت سه هزار و 503 کیلومترمربع در فاصله 151 کیلومتری از مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.


نظرات شما