پیام خراسان - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه 20 هزار و 500 تن گوشت قرمزدر استان تولید شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه 20 هزار و 500 تن گوشت قرمز و 75 هزار تن شیر در استان تولید میشود و از این لحاظ استان موفق به کسب رتبه دهم تولید گوشت قرمز در کشور شده است.
مهدی شکاری با بیان اینکه خراسان شمالی با تکیه بر ظرفیتهای تولید گوشت قرمز، شیر و پرورش اسب اصیل ترکمن یکی از مناطق مهم دامپروری کشور است، ادامه داد: این استان با داشتن بیش از 2 میلیون و 202 هزار رأس دام سبک و 59 هزار و 437 رأس دام سنگین، سالانه 20 هزار و 500 تن گوشت قرمز تولید میکند که نقش مهمی در تأمین پروتئین کشور دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: همچنین استان با دارا بودن هزار و 712 راس اسب اصیل ترکمن، رتبه دوم کشور را در پرورش این نژاد به خود اختصاص داده است.
وی افزود: سه هزار و 800 واحد پرواربندی گوساله و بره در استان وجود دارد که 82 درصد از آن فعال است.