پیام خراسان - تصادف پراید و تیبا در جاده تربت حیدریه به رشتخوار منجر به جان باختن 3 نفر ومصدوم شدن یک نفر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، فرماندار رشتخوار گفت: برخورد یک دستگاه خودروی پراید با خودروی تیبا ساعت 14 و 30 دقیقه امروز در کیلومتر 20 محور تربت حیدریه به سمت رشتخوار رخ داد.
سیدعلی موسوی افزود: در این حادثه، دو خودروی پراید و تیبا دچار آتش سوزی شدند که راننده پراید و یک نفر از سرنشینان آن که هر دو مرد و از کارکنان شبکه بهداشت و درمان رشتخوار بودند، در آتش جان باختند و سرنشین دیگر که همکار بانوی این شبکه بود، در لحظه برخورد از خودرو به بیرون پرت و به شدت مصدوم شد.
موسوی گفت: راننده خودروی تیبا نیز در آتش سوخت و جان باخت و تنها مجروح حادثه بلافاصله به بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه منتقل شد.
وی افزود: علت این تصادف در دست بررسی است.
مرکز شهرستان رُشتخوار در 216 کیلومتری جنوب مشهد واقع است و شهر جنگل نیز در 81 کیلومتری جنوب غرب رشتخوار قرار دارد.