پیام خراسان - ورزش 3 /مراکش رکورد اسپانیای طلایی ژاوی و اینیستا را شکست؛ شیرهای اطلس در اوج تاریخ فوتبالشان ایستادند.
فوتبال آفریقا حالا یک پادشاه جدید دارد. تیم ملی مراکش با پیروزی 1–0 برابر کنگو در رباط، شانزدهمین برد پیاپیاش را جشن گرفت و رکورد تاریخی تیم ملی اسپانیا در دوران طلایی ژاوی، اینیستا و کاسیاس را پشت سر گذاشت.
رکورد اسپانیا که در بازه ژوئن 2008 تا ژوئن 2009 و همزمان با قهرمانی در یورو و مقدماتی جام جهانی ثبت شده بود، حالا در برابر شیرهای اطلس رنگ باخته است.
گل یوسف النصیری، مهاجم فنرباغچه، کافی بود تا مراکش با هشت برد از هشت بازی، مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 را با رکوردی بینقص به پایان ببرد. تیمی که پیشتر با پیروزی 5–0 مقابل نیجر صعود خود را قطعی کرده بود، حالا نهفقط نماینده شایسته آفریقا، بلکه تیمی تاریخساز در مقیاس جهانی است.
بازار

در بیانیه رسمی تیم ملی مراکش آمده: " alt="پیام خراسان" width="100%" />
رکورد اسپانیا و آلمان تا همین چند روز پیش با 15 برد متوالی مشترک بود. آن نسل اسپانیا – با ژاوی، اینیستا، داوید ویا و تورس – نماد کامل فوتبال مدرن بود. حالا مراکش، با ترکیبی از نظم و شور، از سایه رکورد آن اسپانیای افسانهای بیرون آمده و جای خودش را در تاریخ ساخته است.

مسیر پیروزیهای پیاپی مراکش از 7 ژوئن 2024 آغاز شد، حدود سه سال پس از آنکه شیرهای اطلس در جام جهانی قطر با رسیدن به نیمهنهایی تاریخساز شدند. امروز، شیرهای اطلس نه فقط افتخار آفریقا، بلکه نماد استمرار، جاهطلبی و ایمان به خود هستند، تیمی که حتی طلاییترین نسل تاریخ اسپانیا را هم پشت سر گذاشت.