پیام خراسان - سرکنسول کشور افغانستان در مشهد گفت: افغانستان با سیاست اقتصادمحور، آماده همکاری با ایران است.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ نورمحمد متوکل روز شنبه در اجلاس توسعه همکاریهای مشترک ایران و افغانستان، خاطرنشان کرد: افغانستان با تأمین امنیت و تسهیلات لازم، مسیر توسعه روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دو کشور را هموار کرده است.
وی با بیان اینکه نمایشگاهها، زمینه مناسبی برای معرفی تولیدکنندگان و محصولات آنان فراهم میکنند، تصریح کرد: این فرصتها باید از سوی تجار و سرمایهگذاران هر دو کشور مورد استفاده قرار گیرد.
سرکنسول افغانستان در مشهد افزود: افغانستان در شرایط کنونی امکانات و زیرساختهای خوبی برای سرمایهگذاران فراهم کرده، متذکر شد: افغانستان آماده ارائه تسهیلات لازم به سرمایهگذاران است.
متوکل با اشاره به سیاست متوازن و اقتصادمحور افغانستان گفت: افغانستان با سیاست اقتصاد محور، آماده همکاری با ایران است.
به گفته وی؛ با همکاری مشترک، شرایط برای گسترش تجارت و ارائه کالاهای افغانستان به بازارهای ایران بهتر فراهم خواهد شد.
متوکل تأکید کرد: سرمایهگذاران باید از فرصتهای موجود در افغانستان استفاده کنند تا با همکاری دو کشور، روابط اقتصادی و فرهنگی بیش از پیش تقویت شود.