پیام خراسان - در حال حاضر پولی برای شرکتهای خدمات رسان شامل آب و فاضلاب، برق و گاز نهضت ملی مسکن خراسان رضوی نداریم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در شورای مسکن گ فت: تا کنون 18 هزار میلیارد ریال توسط وزارت راه و شهرسازی تامین و واریز شده است و برنامه ریزی شده در دهه فجر امسال 9 هزار و 154 واحد از طرح نهضت ملی مسکن بهرهبرداری شود.
وحید داعی افزود: تعداد متقاضیان نهضت ملی مسکن حمایتی شهری در استان 53 هزار و 233 متقاضی است و ساخت 74 هزار و 401 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان به ارزش 176.5 همت در چهار هزار و 148 هکتار در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: 25 هزار و 314 واحد در بخش انبوه سازی با 45 درصد پیشرفت فیزیکی و مابقی در بخش گروه ساخت با 36 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
داعی گفت: هشت هزار و 639 قطعه زمین به مساحت 216 هکتار نیز از زمان اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکنون به خانوادههای واجد شرایط استان واگذار شده است.