سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

سرخس در مسیر همگرایی بین‌المللی و توسعه فناورانه با حضور سرمایه‌گذاران چینی

سرخس در مسیر همگرایی بین‌المللی و توسعه فناورانه با حضور سرمایه‌گذاران چینی
پیام خراسان - در بازدید هیأتی از سرمایه‌گذاران چین از شهرستان سرخس، ظرفیت‌های ایجاد نیروگاه خورشیدی، توسعه صنایع گازی و سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی با حضور فرماندار مورد بررسی قرار گرفت.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در بازدید هیأتی از سرمایه‌گذاران چین از شهرستان سرخس، ظرفیت‌های ایجاد نیروگاه خورشیدی، توسعه صنایع گازی و سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی با حضور فرماندار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مجید بیکی از حضور هیأتی از سرمایه‌گذاران کشور چین در این شهرستان با هدف بررسی ظرفیت‌های تبادل انرژی، ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی سرخس خبر داد.
وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده در سطح ملی و استانی برای این بازدید افزود: این گروه سرمایه‌گذاری با هماهنگی فرمانداری سرخس و شرکت پیشگامان به‌منظور بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری در منطقه حضور یافته‌اند.
فرماندار سرخس با بیان اینکه این شهرستان به‌واسطه موقعیت جغرافیایی ممتاز، وجود شبکه گسترده گاز، نزدیکی به مرز و دسترسی به خطوط بین‌المللی حمل‌ونقل یکی از پایدارترین بسترها برای همکاری‌های بلندمدت اقتصادی است، تأکید کرد:سرخس، آماده میزبانی از سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه انرژی خورشیدی و صنایع گازی است.
بیکی روابط راهبردی با کشورهای شرق، به‌ویژه چین و ترکمنستان را بخشی از سیاست دولت در مسیر تقویت همبستگی منطقه‌ای دانست و اظهار کرد: روابط کشورها باید محکم و راهبردی باشد؛ این همبستگی بخشی از سیاست بین‌المللی دولت جمهوری اسلامی ایران است و موضوع توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشور ترکمنستان نیز در همین چارچوب در دستور کار قرار دارد.
وی با تأکید بر نبود محدودیت برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه گاز بیان کرد: در حوزه گاز، آمادگی همکاری حداکثری برای سرمایه‌گذاری‌های مشترک گازی و انرژی پاک وجود دارد.
فرماندار سرخس همچنین با اشاره به مذاکرات انجام‌شده درباره واردات و تأسیس کارخانه تولید قطعات خودروهای چینی در سرخس گفت: اجرای این طرح می‌تواند گامی مؤثر در ایجاد اشتغال و توسعه صنعتی منطقه باشد.
بیکی در پایان خاطرنشان کرد: ماموریت ما در دولت، فراهم ساختن زیرساخت‌های مطمئن برای ورود سرمایه و ایجاد اشتغال پایدار است. دیپلماسی اقتصادی، حلقه مکمل امنیت، پیشرفت و امید در ایران است.


نظرات شما