پیام خراسان - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه حدود 110 تن گوشت شتر در استان تولید میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ مهدی شکاری گفت: این میزان تولید با تلاش شترداران استان و همکاری معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی محقق شده است.
وی با بیان اینکه شهرستانهای مانه، اسفراین، فاروج و جاجرم در پرورش شتر پیشرو هستند، افزود: در حال حاضر 2 هزار و 611 نفر شتر در استان وجود دارد که عمده پرورش آنها با هدف تولید گوشت انجام میشود.
وی افزود: بخش قابل توجهی از شترداران استان در مناطق محروم زندگی میکنند و از اقشار کمدرآمد هستند.
بهرغم شرایط سخت خشکسالی و کمبود بارش، برای حمایت از پرورشدهندگان شتر، علاوه بر سهمیه تعیین شده خوراک دام، 50 تن اضافه بر سهمیه مصوب نیز در اختیار شهرستانها قرار گرفته و بین شترداران توزیع شده است.
شکاری خاطرنشان کرد: بهجز تولید گوشت، کرک شتر (پشم شتر) نیز از محصولات ارزشمند این حوزه است و در صنایع مختلف از جمله بافندگی کاربرد دارد.