پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

برای تحقق اهداف سند تحول قضایی باید تلاش بیشتری صورت پذیرد

برای تحقق اهداف سند تحول قضایی باید تلاش بیشتری صورت پذیرد
پیام خراسان - رئیس کل دادگستری خراسان شمالی بر اهمیت تداوم خدمت‌رسانی و ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها در محاکم تأکید شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس کل دادگستری خراسان شمالی بر اهمیت تداوم خدمت‌رسانی و ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها در محاکم تأکید شد. 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ حجت‌الاسلام براتی‌زاده در آیین تکریم و معارفه رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان بجنورد گفت: این تغییرات، تحولات و اصلاحات در راستای اجرای مقررات سند تحول و تعالی قضایی صورت می‌گیرد.
رئیس کل سابق محاکم عمومی و انقلاب شهرستان بجنورد با اشاره به ورود 14 هزار فقره پرونده به محاکم صلح مرکز استان در سال گذشته و افزایش این رقم در سال جاری تا کنون گفت: در سال جاری 17 هزار و 800 فقره پرونده وارد محاکم صلح بجنورد شده که از این تعداد 17 هزار فقره پرونده مختومه شده است.
حسینی گفت: تعداد 41 شعبه فعال در دادگستری بجنورد وجود دارد و بطور میانگین در طول ماه تعداد 250 فقره پرونده در محاکم این مجموعه مختومه می‌شود.
در پایان این مراسم ضمن تجلیل و تکریم از تلاش‌های 4 ساله سیدعلی اصغر حسینی، سید هاشم خوشخوی آزاد، مستشار سابق محاکم تجدیدنظر مرکز استان، بعنوان رئیس کل جدید محاکم عمومی و انقلاب بجنورد معارفه شد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما