پیام خراسان - همزمان با آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، قبور مطهر شهدای گمنام شهر رباط سنگ تربت حیدریه غبارروبی و عطرافشانی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی گلزار شهدای گمنام شهر رباط سنگ با حضور بخشدار جلگه رخ، حجت الاسلام یعقوبی نماینده امام جمعه تربت حیدریه در بخش رخ به همراه مدیران دستگاههای اجرایی منطقه غبارروبی و عطرافشانی شد.
در این مراسم محمد ابراهیم شیبانی بخشدارجلگه رخ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی را حاصل جانفشانی های شهدای عزیز به خصوص شهدای انقلاب خواند که در آن برهه از جان خود برای اعتلا و آزادی وطن گذشتند و با خون خود پای پیمان خود با خدا و ملت ایران را امضا کردند تا امروز ما با حفظ این استقلال در مسیر آرمانهای امام (ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی حرکت کنیم.
در این مراسم حاضران با غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا، ضمن قرائت فاتحه و تجدید پیمان با آرمانهای والای امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی و جنگ هشت ساله، به مقام شامخ شهدای انقلاب و دفاع مقدس ادای احترام کردند.