پیام خراسان - با کمک خیر نیک اندیش در زندان نیشابور ۶ زندانی بدهکار مالی آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رئیس اداره زندان نیشابور گفت: در اقدامی خداپسندانه و با حضور مستقیم نیکوکار نیشابوری در مجموعه زندان، شش زندانی بدهکار مالی از زندان آزاد شدند.
حمید رضا باقریان افزود: این خیر مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را برای تسویه بدهی ها و حقوق قانونی شش زندانی بدهکار مالی پرداخت کرد که منجر به آزادی فوری آنان از زندان نیشابور شد.
وی ادامه داد: «زندانیان آزاد شده پس از خروج از مجموعه، با قدردانی از اقدام خیرخواهانه این خیر، با خدای خود و این نیک اندیش عهد بستند که با استفاده از این فرصت دوباره، زندگی خود را با تعهد کامل به قانون و در مسیر سازندگی جامعه ادامه دهند».
باقریان گفت: میزان کل بدهی ۶ زندانی بیش از ۲۱۰ میلیون تومان بوده که پس از دعوت شاکیان پرونده از سوی مددکاری زندان و اخذ تخفیف در میزان بدهی، با مجموع پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان از سوی خیر از زندان نیشابور آزاد شدند.