پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

فعالیت ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در خراسان جنوبی

فعالیت ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در خراسان جنوبی
پیام خراسان - امسال ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در خراسان جنوبی طبخ غذا برای نیازمندان در ماه مبارک رمضان را برعهده دارند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - امسال ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در خراسان جنوبی طبخ غذا برای نیازمندان در ماه مبارک رمضان را برعهده دارند.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی، در مراسم آغاز به کار آشپزخانه اطعام مهدوی مسجد امیرآباد بیرجند همزمان با ماه مبارک رمضان و در چارچوب پویش «ایران همدل»، گفت: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در زمینه کمک مؤمنانه و تقویت روحیه همدلی در جامعه، امسال تعداد ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی با همکاری مراکز نیکوکاری، مساجد، موسسات و خیریه‌ها در سطح استان برای طبخ و توزیع غذای گرم ویژه خانواده‌های نیازمند پیش بینی شده است.
عرب، با اشاره به توزیع گسترده خدمات حمایتی افزود: در قالب این طرح، پیش بینی می‌شود بیش از ۶۵۷ هزار پرس غذای گرم و افطاری ساده تا پایان ماه مبارک رمضان در تمامی شهر‌های استان تهیه و میان مددجویان و اقشار نیازمند توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمنی (ره) استان با تأکید بر مردمی‌سازی امور خیر و احسان افزود: طرح «سفره‌های افطاری ساده» در قالب پویش «مسجد همدل» با محوریت مراکز نیکوکاری اجرا می‌شود تا زمینه مشارکت گسترده مردم و خیرین در برنامه‌های ماه رمضان و بهره‌مندی هرچه بیشتر نیازمندان از برکات این ماه فراهم شود.
عرب از خیران، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان برای پیوستن به پویش «ایران همدل» دعوت کرد و گفت: مردم نیکوکار می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۰۵۶*۸۸۷۷* یا ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۵۶ یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۵۸۸۹۰ و همچنین مراجعه به ادارات این نهاد و مراکز نیکوکاری در سطح استان ارائه کنند.
به گفته وی هم اکنون ۱۷ اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۴۷ مرکز نیکوکاری در سراسر استان آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند.
ماه رمضان گذشته بیش از ۳۵۴ هزار پرس غذای گرم و ۲۱ هزار بسته معیشتی در قالب ۱۴۴ آشپزخانه اطعام مهدوی تهیه و بین نیازمندان استان توزیع شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما