يکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

ماجرای قتل فجیع مرد افغانستانی با ضربات تبر در مشهد

ماجرای قتل فجیع مرد افغانستانی با ضربات تبر در مشهد
پیام خراسان - خراسان/ مرد ۵۰ ساله تبعه افغانستان که با وارد آمدن ضربات تبر به ناحیه سر و صورت به شدت زخمی شده بود، روز گذشته در مرکز درمانی جان سپرد و این گونه رمزگشایی از ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خراسان / مرد ۵۰ ساله تبعه افغانستان که با وارد آمدن ضربات تبر به ناحیه سر و صورت به شدت زخمی شده بود، روز گذشته در مرکز درمانی جان سپرد و این گونه رمزگشایی از پرونده جنایی دیگری در مشهد آغاز شد.
ساعت ۲۱ پنج‌شنبه گذشته، کارکنان بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد در تماس با پلیس، از مرگ مرد افغانستانی خبر دادند که هفت روز قبل با پیکر خون‌آلود به این مرکز درمانی انتقال یافته بود.
در پی دریافت این خبر، بلافاصله نیروهای انتظامی ماجرای مرگ رمزآلود تبعه افغانستان را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور شبانه قاضی دکتر صادق صفری در مرکز درمانی، تحقیقات گسترده قضایی در حالی آغاز شد که گروهی تخصصی از افسران زبده اداره جنایی پلیس آگاهی نیز در کنار وی قرار گرفتند.
بررسی‌های میدانی مقام قضایی بیانگر آن بود که «سیدحسن جوادی»، مرد ۵۰ ساله افغانستانی، ساعت ۶ بامداد بیست و چهارم تیر به قصد رفتن به محل کارش از منزل خود واقع در بلوار شهید کشمیری خارج شده است، اما دقایقی بعد خانواده وی در جریان انتقال پیکر خون‌آلود این مرد میانسال به مرکز درمانی قرار گرفته‌اند. به همین خاطر و با دستورهای قاطع قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، گروه تخصصی کارآگاهان با هدایت مستقیم سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) به بررسی دوربین‌های ترافیکی پرداختند و به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد مرد مذکور توسط راننده پراید مجروح شده است.
واکاوی دقیق این ماجرا بیانگر آن بود که وقتی «سیدحسن» از خیابان شهید کشمیری ۳۸ خارج شد، راننده میانسال پرایدسواری او را تعقیب می‌کند و در یک فرصت مناسب، خودرو را به پیکر مرد تبعه خارجی می‌کوبد و او نقش بر زمین می‌شود. در همین حال راننده پراید در حالی که تبری در دست دارد، از خودرو پیاده شده و ضربات هولناک تبر را بر سر و صورت مرد ۵۰ ساله زخمی وارد می‌آورد و سپس از محل حادثه فجیع متواری می‌شود. گزارش خبرنگار ارشد روزنامه خراسان حاکی است: با به دست آمدن سرنخ‌های مذکور، بی‌درنگ شناسایی راننده پراید در دستور کار عوامل انتظامی قرار گرفت و هویت وی در حالی مشخص شد که ادامه بررسی‌ها نشان داد: خودروی پراید متعلق به یکی از بستگان نزدیک به مقتول است. در همین حال خانواده مقتول به قاضی دکتر صادق صفری اظهار داشتند: «راننده پراید اختلافات قبلی با مرد ۵۰ ساله (مقتول) داشته و به همین خاطر هدف ضربات کشنده تبر قرار گرفته است.» ادامه بررسی‌های تخصصی نشان داد: بیستم تیر بین چند زن که با یکدیگر جاری بودند، مشاجره خانوادگی در یک مجلس ترحیم رخ داده که روز بعد ماجرای جدل آن‌ها به سوی مردان کشیده شده و این حادثه وحشتناک روی داده است. بنابراین با دستورهای ویژه مقام قضایی، تحقیقات افسران پلیس آگاهی با نظارت سرهنگ محمدباقر پهلوان (رئیس اداره جنایی آگاهی) برای شناسایی مخفی‌گاه و دستگیری متهم فراری در حالی ادامه دارد که برخی از نزدیکان مرد پرایدسوار به اتهام فراری دادن وی بازداشت شده‌اند.
در همین حال قاضی ویژه قتل عمد به آشنایان و اطرافیان وی هشدار داد: «چنانچه به هر طریقی امکاناتی را در اختیار متهم مذکور قرار دهند، بلافاصله دستگیر و به اشد مجازات‌های قانونی محکوم خواهند شد.». از سوی دیگر نیز چنانچه متهم به قتل خود را تسلیم قانون کند، از رأفت اسلامی در رسیدگی‌های قضایی برخوردار می‌شود.


نظرات شما