پیام خراسان - مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: سال تحصیلی جدید با ۱۹۲ هزار و ۲۰۰دانش آموز و فعالیت ۱۴هزار و ۹۰۶ معلم و همکار فرهنگی آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، متقیان در گفتگوی ویژه خبری شبکه اترک گفت: در ۸کارگروه با سه رویکرد عدالت، کیفیت و هویت، طرح مهر مدارس (آماده سازی برای مهرماه) را اجرا میکنیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته تحصیلی، در راستای تحقق عدالت آموزشی، ۹۴ مدرسه با ۲۴۲ کلاس آماده کردیم، افزود: ۳۶ نمازخانه و ۲۶ فضای ورزشی برون مدرسهای هم به مجموعه آموزش و پرورش استان اضافه شد.
وی گفت: بیش از ۹۸ درصد کلاس اولی و بیش از ۸۶درصد متوسطه اول و ۶۰ درصد متوسطه دوم هم در مدارس ثبت نام کردهاند.
متقیان افزود: طرح شاداب سازی مدارس (با عنوان شهید عجمیان) هم با حضور جهادی دانش آموزان، دانشجویان، دانشجومعلمان و همکاران فرهنگی اجرایی شد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی