چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار خراسان رضوی:

اصلی‌ترین وظیفه همه ما در شرایط کنونی، حمایت از تولید است

اصلی‌ترین وظیفه همه ما در شرایط کنونی، حمایت از تولید است
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: بدون تعارف، اصلی‌ترین وظیفه همه ما در شرایط کنونی این است که به هر شکل ممکن و با همه ظرفیت از تولید حمایت کنیم. کسانی که در حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال قدم برداشته‌اند، حتماً انسان‌های بزرگی هستند؛ چرا که قدم گذاشتن در این راه با مشقات، سختی‌ها و گرفتاری‌های زیادی همراه است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: بدون تعارف، اصلی‌ترین وظیفه همه ما در شرایط کنونی این است که به هر شکل ممکن و با همه ظرفیت از تولید حمایت کنیم. کسانی که در حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال قدم برداشته‌اند، حتماً انسان‌های بزرگی هستند؛ چرا که قدم گذاشتن در این راه با مشقات، سختی‌ها و گرفتاری‌های زیادی همراه است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، در بازدید از شرکت داروسازی نصر فریمان و راه‌اندازی فاز عملیاتی طرح توسعه و افتتاح خطوط تولید داروهای غیرتزریقی این شرکت
وی ادامه داد: این یک اشکال ساختاری در اقتصاد ماست که یک آپارتمان به کالای سرمایه‌ای تبدیل شده و قیمت یک واحد آپارتمان می‌تواند با قیمت یک واحد تولیدی مقایسه شود؛ واحدی که می‌تواند برای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد کند. حتماً تولیدکننده هم اگر بخواهد اقتصادی نگاه کند، ممکن است شیوه و روش خود را تغییر دهد.
استاندار خراسان رضوی گفت: مهم‌ترین موضوعی که ما در این بخش داریم این است که توجه کنیم و حرف تولیدکننده‌مان را بشنویم و تلاش کنیم امکاناتی را که در اختیار داریم برای رفع مشکلات آنها در استان به کار بگیریم و اگر نکته‌ای هست، آن را در سطح ملی منتقل کنیم.
مظفری افزود: تقسیم کاری که برای روزهای هفته در حوزه‌های مختلف انجام دادیم، این بود که یکشنبه‌های ما به یکشنبه‌های اقتصادی تبدیل شد. بدون تعطیلی و حتی در ایام جنگ، تمام یکشنبه‌ها از ساعت ۶ تا ۸ صبح و بعضی وقت‌ها از ساعت ۷ صبح، فعالان اقتصادی را میزبانی کردیم. در طول یک سال گذشته، یک هزار و ۲۴۰ نفر از فعالان اقتصادی به صورت رو در رو با مدیران مرتبط نشستند و مسائل و حرف‌های خود را مطرح کردند. ۳۴۰ مصوبه داشتیم که ۲۷۰ مورد از آنها مربوط به مسائل استانی بود و ۷۴ مورد از این مصوبات نیز اجرایی شد.
وی بیان کرد: شاید به همین دلیل بود که رتبه کسب‌وکار خراسان رضوی از ۲۴ به رتبه اول کشور رسید و در سه فصل متوالی این رتبه در صدر باقی ماند. صادرات خراسان رضوی نیز علی‌رغم وضعیت صادرات در کشور، از ۷ درصد به ۳۶ درصد مثبت ارتقا پیدا کرد. شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان هم در همین راستا و به دلیل نظم و انضباط و ایده‌هایی که برای حل مسائل و مشکلات ارائه می‌کند، در صدر قرار گرفت.
سپس سید احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده فریمان، سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی گفت: در این حوزه انتخابیه ما هشت شهرک صنعتی داریم و قطب اصلی صنعتی بعد از مشهد هستیم. قریب به ۳۸۰ واحد صنعتی متوسط و بزرگ در کل حوزه انتخابیه ما وجود دارد که حدود ۲۰۰ واحد از این واحدهای صنعتی در شهرستان فریمان واقع شده است. شهرک صنعتی خادم‌الرضا یا مشهد ۵، بلافاصله بعد از مشهد، کاویان در فازهای یک، دو و سه، شهرک صنعتی فریمان و پارک صنعتی مهتاب، از جمله این مراکز هستند و کل سایت ایران‌خودرو خراسان، شهرک صنعتی بینالود و ناحیه صنعتی امان‌آباد در منطقه ملک‌آباد نیز در حوزه صنعتی ما قرار دارند. این موارد، غیر از ده‌ها واحد صنعتی است که خارج از شهرک‌های صنعتی در فریمان فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: فقط مصرف برق صنایع فریمان بالای ۶۷ مگاوات است و ما این میزان برق مصرفی در حوزه صنعت داریم. از ۲۱ واحد بزرگ خراسان که در مقیاس بزرگ و با مصرف بالای دو مگاوات برق هستند و باید برق مصرفی خود را از بورس برق خریداری کنند، ۱۱ واحد در شهرستان فریمان قرار دارد؛ یعنی از کل استان، تقریباً بیش از نیمی از واحدهای پرمصرف در اینجاست. ما اکنون با همت وزارت نیرو، پست ۴۰۰ را در شهرک صنعتی کاویان پیگیری می‌کنیم و بیش از پیش، حداقل به تأمین ۱۲۰ مگاوات برق مورد مصرف و نیاز آنی حوزه صنایع فریمان نیاز داریم. علاوه بر آن، پنل‌ها و نیروگاه‌های خورشیدی نیز در این مسیر در حال فعالیت هستند و بعضی از آنها به بهره‌برداری رسیده‌اند.
نماینده فریمان، سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تقاضا برای سرمایه‌گذاری در این منطقه فوق‌العاده زیاد است. ما با استاندار در همین منطقه و در همین هفته دولت، افتتاح واحد صنعتی داشتیم و چند واحد صنعتی و تولیدی دیگر نیز به بهره‌برداری رسیده است. خط تولید واحد دارویی نصر نیز واحدی است که در یک مقیاس بزرگ، امروز شاهد افتتاح آن هستیم؛ واحدی که نه‌تنها برای خراسان و ایران اثرگذار است، بلکه یک صادرکننده داروی دامی برای کل منطقه خاورمیانه است.
قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: تنفسگاه کشورمان امروز شمال شرق ایران است. فریمان در یک نقطه کریدوری قرار دارد و کریدور مسیر محور افغانستان و مسیر آسیای میانه در سرخس و دوغارون در این منطقه است. ما همین الان، به‌ویژه بعد از محاصره تحمیلی آمریکا، شاهد افزایش حجم ترانزیت و ورود کالا به بیش از سه برابر هستیم، حتی از عمق کشور چین. استاندار نیز دو روز پیش از سفر هیئت تجاری استان به چین برگشته‌اند و قراردادهای حوزه ریلی و زمینی و ورود کالا به کشور، از مبادی ورودی همین منطقه انجام می‌شود؛ از قطعات خودرو و قطعات مختلف تولیدی گرفته تا خوراک و مواد اولیه. در مرز خورگوس در بین چین و قزاقستان، نزدیک به هفت هزار کانتینر در نوبت انتظار برای ورود از طریق این مرزها به کشور ما هستند. امیدواریم توجهات بیشتری به این منطقه، در تأمین زیرساخت‌ها، کمک‌های متعدد و ارائه تسهیلات صورت بگیرد.
لازم به ذکر است؛ در این آیین از حسن مطهری برادر کوچک شهید آیت الله مرتضی مطهری و پدر رحیم مطهری، مدیر شرکت دارویی نصر تقدیر شد.


نظرات شما