چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

این طلسم ۵۰ ساله آلمانی شکسته نشد!

این طلسم ۵۰ ساله آلمانی شکسته نشد!
پیام خراسان - ورزش ۳/آیا چیزی از طلسم آلمانی قهرمان هلند در لیگ قهرمانان می‌دانید؟ نزدیک به ۵۰ سال است که ادامه دارد. پی‌اس‌وی آیندهوون تا دقایق پایانی این مسابقه مقاومت ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /آیا چیزی از طلسم آلمانی قهرمان هلند در لیگ قهرمانان می‌دانید؟ نزدیک به 50 سال است که ادامه دارد. پی‌اس‌وی آیندهوون تا دقایق پایانی این مسابقه مقاومت جانانه‌ای از خود نشان داد، اما در نهایت این تقابل لیگ قهرمانان اروپا برابر لایپزیش با شکست 1 بر 0 نماینده هلند به پایان رسید. این باخت سبب شد تا همان‌طور که روزنامه آلخمین داخبلاد تیتر زده، طلسم ناکامی‌های قهرمان هلند برابر آلمانی‌ها همچنان پابرجا بماند.
با این شکست در زمین لایپزیش، آیندهوون برای هجدهمین بازی پیاپی در شکست دادن یک رقیب آلمانی در خاک این کشور ناکام ماند. از آخرین باری که آن‌ها در آلمان طعم پیروزی را چشیده‌اند، 49 سال می‌گذرد؛ جایی که هلندی‌ها در مرحله یک‌هشتم نهایی جام یوفا با نتیجه 2 بر 1 از سد اینتراخت برانشوایگ گذشتند.
آیندهوون از آن زمان به بعد تنها یک برد به یادماندنی در آلمان ثبت کرده که به قهرمانی آن‌ها در فینال جام باشگاه‌های اروپای سال 1988 در شهر اشتوتگارت بازمی‌گردد؛ هرچند حریف آن‌ها در آن بازی بنفیکای پرتغال بود. به این ترتیب دیدارهای خارج از خانه آیندهوون برابر رقبای آلمانی عملاً به ماموریتی غیرممکن بدل شده است.

پیام خراسان

کارنامه آیندهوون پس از 18 تلاش کاملاً تیره و تار به نظر می‌رسد: بدون برد، 3 تساوی و 15 شکست. آیندهوون برابر ماگدبورگ (1978)، هامبورگ (1980 و 2010)، فوروارتس فرانکفورت (1984)، بایرن مونیخ (1990، 1999 و 2016)، کارلسروهه (1993)، بایر لورکوزن (1994)، کایزرسلاتورن (1998 و 2001)، شالکه (2005)، ولفسبورگ (2015)، بروسیا دورتموند (2024) و اکنون لایپزیش شکست را پذیرا شده است. تنها نتایج مثبت آیندهوون 3 تساوی مقابل بایرن مونیخ (1986)، وردربرمن (1995) و بایر لورکوزن (2025) بوده است.
در دیدار اخیر برابر لایپزیش، آیندهوون حتی فرصت بسیار مناسبی برای پیش افتادن داشت، اما امتیازات کامل بازی در آلمان باقی ماند. در دقیقه 19 بازی و در پی برخورد توپ به دست ریدل باکو مدافع 28 ساله لایپزیش، داور یک ضربه پنالتی به سود آیندهوون اعلام کرد.
با این حال ایوان پریشیچ مهاجم 37 ساله و سرشناس سابق بوندس‌لیگا که سال‌های زیادی را در فوتبال آلمان سپری کرده بود، این فرصت طلایی را با یک ضربه ضعیف به وسط دروازه هدر داد. لایپزیش رفته‌رفته بر بازی مسلط شد و در دقیقه 75 پاداش حملاتش را به دست آورد. برایان گرودا بازیکن 22 ساله تیم زیر 21 سال آلمان از لبه محوطه جریمه شوت‌زنی کرد و توپ پس از برخورد تصادفی با پریشیچ بدشانس، کمانه کرد و درون دروازه قرار گرفت تا بدین ترتیب طلسم ناکامی‌های آیندهوون در آلمان همچنان زنده بماند.


نظرات شما