با حضور فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران؛
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، در نمازخانه مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و میلاد پیامبر رحمت(ص) و هفته وحدت گفت: دو ویژگی حضرت محمد (ص) بسیار بارز بود؛ ابتدا صداقت و راستگویی و سپس خوش خلقی و مدارا با خلق بود.
وی افزود: امروز ما به عنوان پیروان ان حضرت باید ببینیم که در جامعه و برخورد با دیگران این خصلت راستگویی را چه میزان اجرایی کرده و یا چطور رفتار میکنیم که موجب جذب دیگران شویم، زیرا خوش خلقی خصلتی است که هرکسی آن را داشته باشد در بین دیگران محبوب است و در محیط اداری نیز با این خصلت کارها پیش میرود.
سرهنگ خزایی با اشاره به هفته دفاع مقدس، تصریح کرد: در حقیقت جنگ ما، دفاع از کشورمان بود و به این دلیل آن را مقدس میدانیم که تمام آحاد جامعه در آن مشارکت داشتند، مثل بانوی دلیری که در منطقه گیلانغرب با یک چوب دستی بعثیها را اسیر کرد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بسیاری از جوانان و نوجوانان ما جنگ را ندیدهاند، تشریح کرد: در روز 31 شهریورماه سال 59، ارتش بعث عراق، همزمان تعدادی از فرودگاههای ما را مورد حمله قرار داد و از محور قصر شیرین، سرپل ذهاب و بازی دراز که جزو مناطق سوقالجیشی کشورمان بود، پیشروی کرده و نیروی زمینی ان با آتش سنگین تا نزدیکی اهواز پیشرفت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در آن مقطع در کشور ما، کسی باور نداشت که جنگ شروع شده و در حقیقت آمادگی جنگ را نداشتند و در آن زمان حتی کاربرد برخی سلاحها را نمیدانستند، اما امام راحل(ره) در آن شرایط فرمودند که دزدی به خانهای زده و سنگی انداخته است و این جمله آرامش عجیبی بین مردم و نیروهای انقلابی ایجاد کرد و سپس شروع به عملیاتهای مختلف جهت دفاع از خاک کشور کردیم.
سرهنگ خزایی با اشاره به اینکه دفاع مقدس ما چند ویژگی داشت، اضافه کرد: در آن مقطع جبههها گناه اتفاق نمیافتاد و به دلیل معنویتی که در جبههها حاکم بود، رزمندگان به اهل بیت(ع) متوسل میشدند و در جبهه ها روح معنویت حکمفرما بود، اگر در جامعه این روحیه حکمفرما باشد موفق خواهد بود، در حال حاضر بخشی از مشکلات ما در نتیجه فراموش کردن همان روحیه است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/735839/