شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی

مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، از موفق‌ترین مجامع کشور

مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، از موفق‌ترین مجامع کشور
پیام خراسان - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان به لحاظ کیفیت و کمیت پروژه‌ها در کشور ممتاز است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان به لحاظ کیفیت و کمیت پروژه‌ها در کشور ممتاز است

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، مصطفی اسدی مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست مشترک با اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 13 جلسه شورای آموزش و پرورش در خراسان رضوی برگزار شده که از این حیث، استان در صدر کشور قرار دارد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های قانونی موجود گفت: بند «خ» ماده 20 قانون، فرصت بسیار ارزشمندی است که آموزش و پرورش می‌تواند از آن برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بهره‌مند شود.
اسدی ضمن قدردانی از حمایت‌های استاندار خراسان رضوی، افزود: فرمانداران شهرستان‌های استان نیز با اهتمام جدی به نهضت توسعه عدالت آموزشی پیوسته‌اند. پویش «با من» که با ابتکار استاندار آغاز شد، با استقبال گسترده مردم و تایید مقام معظم رهبری همراه بود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تداوم هم‌افزایی میان آموزش و پرورش، مجمع خیرین مدرسه‌ساز و اداره کل نوسازی مدارس، پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان هرچه سریع‌تر به ثمر بنشیند و گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت آموزشی برداشته شود.


نظرات شما