پیام خراسان

آخرين مطالب

یک آنتی‌بیوتیک تازه کشف‌شده می‌تواند با یکی از بدترین ابرمیکروب‌ها مبارزه کند علمي

یک آنتی‌بیوتیک تازه کشف‌شده می‌تواند با یکی از بدترین ابرمیکروب‌ها مبارزه کند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - برخی از گونه‌های نایسریا گونوره‌آ که باکتری عامل عفونت سوزاک است، در برابر اکثر داروهای مدرن، مقاوم شده‌اند. با این حال، اکنون ممکن است دسته جدیدی از آنتی‌بیوتیک‌ها را برای استفاده به عنوان سلاحی علیه این باکتری‌ها داشته باشیم.

گروهی به رهبری محققانی از دانشگاه کنستانز در آلمان و دانشگاه وین در اتریش می‌گویند که آنچه این ترکیب تازه شناسایی‌شده را بسیار مؤثر می‌کند این است که یک توالی خود تخریبی را در داخل نایسریا گونوره‌آ آغاز می‌کند.
به نقل از اس‌ای، محققان با بررسی گروهی از آلکیل کینولون‌ها (AQs) که موادی هستند که برخی از باکتری‌ها برای کمک به ایجاد مکانیسم‌های حمله و دفاع علیه سایر باکتری‌ها از آنها استفاده می‌کنند کار خود را آغاز کردند. این گروه علاوه بر تجزیه و تحلیل این آلکیل کینولون‌ها، محققان انواع جدیدی از آنها را نیز در آزمایشگاه سنتز کردند.
حمله باکتری‌ها
ترکیبات یک باکتری دیگر در برابر نایسریا گونوره‌آ مؤثر واقع شد.
کریستوف هاوک (Christof Hauck)، زیست‌شناس سلولی از دانشگاه کنستانز، می‌گوید: یکی از این مولکول‌های جدید آلکیل کینولون‌ها در واقع تأثیر منحصر به فردی داشت. این ترکیب شیمیایی توانست نایسریا گونوره‌آ را بدون تأثیر منفی بر سایر میکروارگانیسم‌ها یا سلول‌های انسانی از بین ببرد.
در آزمایش‌ها، نشان داده شد که این ترکیب رشد نایسریا گونوره‌آ را مسدود می‌کند و این باکتری را در مسیر خود متوقف می‌کند.
به طور خاص‌تر، این ترکیب زنجیره انتقال الکترون را در داخل نایسریا گونوره‌آ که بخش اساسی فرآیند تولید انرژی در سلول‌هاست، متوقف می‌کند. این امر منجر به افزایش فشار بر باکتری‌ها می‌شود که باعث می‌شود یکی از سموم خود باکتری ظاهر شود و آن را از بین ببرد.
آزمایش‌های انجام شده توسط محققان نشان می‌دهد که این ترکیب به برخی دیگر از باکتری‌های مفید موجود در بدن آسیبی نمی‌رساند. در مدل‌های موش، درمان با این ترکیب در برابر سوزاک مؤثر بود و محققان همچنین توانستند با کمی مهندسی شیمی، نسخه‌ای قوی‌تر و مؤثرتر از آن را ایجاد کنند.
بخشی از چالش در مبارزه با باکتری نایسریا گونوره‌آ این است که یک ابرقدرت ویژه دارد و آن توانایی انتخاب مواد ژنتیکی از سایر میکروب‌هایی است که باکتری با آنها در تماس است، از جمله ژن‌هایی که مقاومت آنتی‌بیوتیکی را تقویت می‌کنند.
توماس بوچر (Thomas Böttcher)، زیست‌شیمی‌دان میکروبی از دانشگاه وین، می‌گوید: نایسریا گونوره‌آ به دلیل مقاومت سریع در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها بدنام هستند.
این یکی از دلایلی است که به تازگی گونه‌هایی از آن ظاهر شده‌اند که در برابر تمام آنتی‌بیوتیک‌های موجود مقاوم هستند و چنین ابرمیکروب‌هایی دیگر با آنتی‌بیوتیک‌ها قابل درمان نیستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/858997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

برگزاری سی‌وسومین مرحله اردوی راهیان پیشرفت در شرکت فولاد سنگان

فرمانده کل سپاه: خط راه‌آهن چابهار – زاهدان یک دستاورد ملی است.

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

5 نفر در واژگونی خودرو پراید در محور تربت جام به فریمان مصدوم شدند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

الحدیده یمن بار دیگر هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

خراسان رضوی، پیشگام در تحقق نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردمی است

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

گام نخست تحول در سوادآموزی، تغییر نگرش مدیران است

تحول در آموزش متوسطه با محوریت مهارت‌آموزی، یادگیری مادام‌العمر و پیوند با سند تحول بنیادین محقق می شود

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

حج و زیارت درمورد دریافت ارز مسافری اطلاعیه ای داد

روایت عجیب از درس خواندن یک فوتبالیست: کتاب ندارم!

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

پدر ستاره لیورپول لو داد: تمدید نزدیک است!‏

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال