پیام خراسان - آنا /مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شاید برای جذب مهاجم خارجی راهی امارات شود.
باشگاه پرسپولیس با توجه به ضعف در خط حمله و دفاع به دنبال بازیکن خارجی است. از سویی وحید هاشمیان نام سه بازیکن را برای فهرست خروج در نظر گرفته اما به باشگاه هم تاکید کرده تا بازیکن جایگزین گرفته نشده بازیکنی را رد نکنند.
سردار دورسون، سعید مهری و وحید امیری نفراتی هستند که مورد نظر وحید هاشمیان نیستند اما باشگاه پرسپولیس برای خروج این سه نفر از لیست هنوز به جمع بندی با آنها نرسیده است.
دورسون خواهان 50درصد از قراردادش برای فسخ قرارداد است اما باشگاه پرسپولیس به دنبال کاهش این رقم است. در مورد سعید مهری هم هنوز باشگاه به توافق با این بازیکن نرسیده است. در خصوص وحید امیری هم فعلا اتفاق جدیدتری رخ نداده و فعلا همه چیز بستگی به ادامه نقل و انتقالات سرخپوشان دارد.
طبق پیگیری خبرنگار آنا این باشگاه به دنبال جذب یک مهاجم خارجی است و حتی شاید در همین روزها رضا درویش مدیرعامل باشگاه راهی دبی شود. بازیکن مورد نظر توسط وحید هاشمیان معرفی شده و خود او صحبت های اولیه را با بازیکن انجام داده است.
بازار ![]()