پیام خراسان - مراسم یادواره شهدای وحدت در مدرسه شاهد شهدای وحدت شهرستان بردسکن با حضور زهرا شوشتری معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی، غفوری رئیس اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش، غفاریان رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اموزش و پرورش استان،برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛زهرا شوشتری، معاون آموزش ابتدایی ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این مراسم با اشاره به جایگاه شهید نورعلی شوشتری، اظهار داشت:شهید شوشتری نه تنها فرماندهای نظامی بلکه معلمی دلسوز و فرهنگی برجسته بود که با عمل خود فرهنگ وحدت، همدلی و تلاش را در مناطق مرزی نهادینه کرد.
وی با بیان خاطراتی از حضور شهید شوشتری در مدارس مناطق مرزی افزود: شهید شوشتری همواره معتقد بود علم و دانش قویترین سلاح برای دفاع از کشور است. او در بازدیدهای خود، لوازمالتحریر و کیف برای دانشآموزان میآورد تا ارزش آموزش و تلاش را به آنان بیاموزد.
معاون آموزش ابتدایی خراسان رضوی همچنین با اشاره به حادثه تروریستی 26 مهرماه سال 1388 در منطقه پیشین سیستان و بلوچستان که منجر به شهادت 41 نفر از جمله سردار شوشتری شد، گفت: شهید شوشتری با رویکردی فرهنگی و انسانی تلاش میکرد تا وحدت میان شیعه و سنی را در منطقه تقویت کند و مشکلات مردم را از نزدیک مشاهده و حل کند.
زهرا شوشتری خطاب به دانشآموزان تأکید کرد: اگر میخواهیم راه شهدا را ادامه دهیم، باید سبک زندگی آنان را الگو قرار دهیم؛ درست زندگی کنیم، اهل علم و تلاش باشیم و با وحدت و همدلی از میهن عزیزمان پاسداری کنیم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال تحصیلی جدید، استعدادهای دانشآموزان در مسیر علم، ایمان و خدمت به کشور شکوفا شود.