پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴
گفتگو

کشف ۱۴۰ تن برنج احتکارشده در مشهد

کشف ۱۴۰ تن برنج احتکارشده در مشهد
پیام خراسان - شهرآرا آنلاین / بر اساس برآوردها، تقاضای روزانه شهر مشهد برای برنج حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن است؛ با این حال، بازار برنج در این شهر همچنان با مشکلاتی در زمینه عرضه ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - شهرآرا آنلاین / بر اساس برآوردها، تقاضای روزانه شهر مشهد برای برنج حدود 250 تا 300 تن است؛ با این حال، بازار برنج در این شهر همچنان با مشکلاتی در زمینه عرضه به‌ویژه درمورد برنج پاکستانی، روبه‌روست.
بر اساس برآوردها، تقاضای روزانه شهر مشهد برای برنج حدود 250 تا 300 تن است. با این حال، بازار برنج در این شهر همچنان با مشکلاتی در زمینه عرضه به‌ویژه در مورد برنج پاکستانی، روبه‌روست. کمبود در توزیع برنج پاکستانی و افزایش قیمت‌ها موجب شده تعادل بازار بر هم بخورد. از سوی دیگر، پدیده احتکار به‌عنوان یکی از عوامل تشدیدکننده گرانی نقش مهمی در تداوم این نابسامانی‌ها ایفا می‌کند.
محمد محمدی، رئیس اتاق اصناف مشهد اظهار کرد: در اتاق اصناف وظیفه ما نظارت بر بازار است. پیرو همین مسئله در هفته گذشته حدود 140 تن برنج احتکارشده را شناسایی کردیم. مقامات قضایی، تعزیرات حکومتی و انتظامی وارد این مسئله شده و برخورد با محتکران را در دستور کار قرار داده‌اند.
محمدی افزود: همچنین 40 تن گوشت منجمد و یک تن مرغ احتکاری شناسایی شد.
وی تأکید کرد: قطعا در بحث برنج و مواد غذایی مورد نیاز مردم با هیچ کس تعارف نداریم. به محض اینکه احتکاری شناسایی شود، فرم تعزیراتی صادر و متخلف به دستگاه قضایی معرفی می‌شود.
وی در پاسخ به آخرین پیگیری‌ها در حوزه برنج پاکستانی، بیان کرد: در جلسه تنظیم بازار، شاهد هستیم تمام دستگاه‌های حاکمیتی در این زمینه دغدغه دارند که معیشت مردم با مشکل روبه رو نشود. تدابیر لازم صورت گرفته است و امیدواریم تا چند روز آینده اقدامات لازم را انجام بدهیم که در زمینه تأمین برنج و دیگر اقلام اساسی مردم مشکلی نباشد. با بازرگانان و واردکنندگان صحبت شده که روند توزیع برنج پاکستانی در مشهد تسهیل شود.
بازار
توزیع برنج‌های احتکاری
سیدامیررضا اسلامی، معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی خراسان رضوی درباره فرایند توزیع برنج‌های احتکاری کشف شده بیان کرد: در برخی موارد کالا‌های احتکاری کشف شده بلافاصله با صدور دستورات لازم توزیع می‌شود. اما در موارد کشف کالای قاچاق، روند خاصی وجود دارد که باید طی شود و پس از قطعی شدن رأی، اجازه فروش صادر می‌شود، مگر اینکه کالا در معرض فساد باشد. در غیر این صورت، به دلیل طی شدن روال قانونی، توزیع کالا‌های قاچاق کشف شده با تأخیر انجام می‌شود.
اسلامی با اشاره به عزم تعزیرات برای مقابله با اخلالگران بازار بیان کرد: متخلفان و محتکران به ویژه در حوزه محصولاتی مانند برنج با جریمه‌های سنگین روبه رو می‌شوند.


نظرات شما