پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

تولید سالانه بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی در جوین

تولید سالانه بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی در جوین
پیام خراسان - سالانه بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی از استخرهای پرورش ماهی فعال در جوین برداشت می شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سالانه بیش از 100 تن گوشت ماهی از استخرهای پرورش ماهی فعال در جوین برداشت می شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: هر سال بیش از 102 هزار قطعه بچه ماهی سردآبی و گرمابی در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان رهاسازی و پرورش داده می‌ شود و میزان تولید گوشت ماهی شهرستان به بیش از 100 تن در سال می‌ رسد.
قاسم نیک پسند افزود: ایجاد فرصت‌ های شغلی و کسب درآمد برای فعالان بخش کشاورزی از اهداف پرورش ماهی در سطح شهرستان است که به دنبال آن سرانه مصرف ماهی در خانواده‌ ها نیز افزایش می‌ یابد.
نیک‌ پسند گفت: هم‌ اکنون مجموعاً 20 استخر پرورش ماهی سردآبی و گرمابی در شهرستان جوین مشغول به فعالیت هستند و عمدتاً ماهی‌ های کپور، آمور و قزل‌ آلا در این مراکز تولید می‌ شود.


نظرات شما