پیام خراسان - 270 تن گوشت ماهی سالانه از 270 استخر پرورش ماهی در بردسکن برداشت می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن گفت: سالانه 270 تن گوشت ماهی گرمابی در این شهرستان تولید می شود و بردسکن با این میزان تولید، نقش مهمی در تأمین بازار داخلی استان و صادرات به کشورهای عربی ایفا می کند.
مهدی مسروری در حاشیه بازدید از استخرهای پرورش ماهی بردسکن افزود: هم اکنون 270 استخر دو منظوره فعال در بردسکن وجود دارد که امسال بیش از 200 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی با وزن 3 تا 15 گرم در آن ها رهاسازی شده است.
مسروری با اشاره به زمان بندی پرورش ماهی در شهرستان افزود: عملیات رهاسازی بچه ماهی ها از فروردین ماه آغاز می شود و با کم عمق شدن آب استخرها، فصل صید از مهر تا آذر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم گوشت ماهی کپور حدود 150 هزار تومان است، ارزش اقتصادی تولید سالانه گوشت ماهی در بردسکن را بیش از 40 میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن توسعه استخرهای دو منظوره را یکی از راهکارهای مؤثر در افزایش بهره وری منابع آبی دانست و تأکید کرد: این طرح ها علاوه بر ارتقا تولید، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی مناطق روستایی دارند.