پیام خراسان - آنا /کشتیگیر روسی تبار تیم ملی آلبانی که به دلیل آسیبدیدگی نتوانست فینال وزن 74 کیلوگرم قهرمانی جهان را به پایان برساند، به دلیل انجام عمل جراحی 6 ماه از میدان دور خواهد بود.
چرمن والییف که فینال وزن 74 کیلوگرم قهرمانی 2025 اروپا را از زائوربک سیداکوف برده بود، در مسابقات جهانی زاگرب بعد از آنکه بار دیگر هموطنش سیداکوف را برد و به فینال مسابقات رسید، در مصاف با تاکاهاشی ژاپنی از ناحیه زانو آسیب دید و با وجودی که میخواست با همان وضعیت به کشتی ادامه دهد، اما امکان این کار را پیدا نکرد و اشکریزان به کشتی خاتمه داد و روی سکو نیز با پایی آتل بسته حاضر شد.
او زانویش را جراحی کرد و 6 ماه از میادین دور خواهد بود. به این ترتیب بعید به نظر میرسد کشتیگیر روسیالاصل تیم ملی آلبانی بتواند امسال در مسابقات قهرمانی اروپا کشتی بگیرد.
آلبانی 20 تا 26 اپریل میزبان مسابقات کشتی قهرمانی 2026 اروپاست و احتمالا در آن وقت والییف به تازگی تمریناتش را استارت زده است.