پیام خراسان - سرپرست امور عشایر خراسان شمالی گفت: 284 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در نیمه نخست سالجاری به 301 نفر از عشایر استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، محمد محمدزاده گفت: از مجموع 400 میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی ابلاغشده از محل بند (ب) جز سه تبصره 2 قانون بودجه سال 1403، تاکنون 284 میلیارد ریال جذب و بین عشایر متقاضی استان توزیع شده است.
وی افزود: این تسهیلات در قالب حمایت از تولید دام عشایری، تامین نهادههای دامی، بهسازی تاسیسات و زیرساختهای عشایری، و کمک به پایداری معیشت خانوارهای کوچرو پرداخت شده است.
سرپرست امور عشایر خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سهم عشایر استان از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی موضوع بند (ب) ماده 52 قانون بودجه سال 1403، 146 میلیارد ریال است که از این میزان، 46 میلیارد و 800 میلیون ریال در 6 ماهه نخست سال 1404 جذب شده است.
محمدزاده گفت: همچنین 550 میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی از سهمیه سال 1404 به خراسان شمالی ابلاغ شده که در مرحله توزیع شهرستانی و معرفی متقاضیان واجد شرایط به بانکها قرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی این اداره در زمینه تامین سوخت و اقلام اساسی عشایر افزود: در این مدت با همکاری اداره امور تعاونیها و تشکلهای عشایری، 191 هزار و 914 لیتر نفت سفید، 121 هزار و 394 کیلوگرم گاز مایع و یکهزار و 88 تن آرد مصرف خانوار بین عشایر توزیع شده است