پیام خراسان - مدیرکل دامپزشکی خراسانشمالی گفت: هزار و 501 تن گوشت قرمز نیمه نخست امسال در کشتارگاههای استان تولید شد .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، حمید رمضانی با اشاره به اینکه هزار و 501 تن گوشت قرمز نیمه نخست امسال در کشتارگاههای استان تولید شد .که نسبت به مدت مشابه پارسال 14.3 درصد افزایش یافت ، گفت: این میزان گوشت با کشتار 33 هزار و 544 راس دام سبک و سنگین تولید شده است.
وی افزود: از این تعداد 30 هزار و 249 راس دام سبک و سه هزار و 295 نیز راس دام سنگین بوده است که در کشتارگاهها با نظارت بازرسان کشتار شد.