پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی  فرمان حضرت  امام (ره)

دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی  فرمان حضرت  امام (ره)
پیام خراسان - تعیین تکلیف پروژه ۱۱۲۰ واحدی مسکن در خراسان شمالی و جذب حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف مرتفع شدن برخی مشکلات استان موضوعات محوری دیدار استاندار خراسان شمالی با رئیس ستاد فرمان امام (ره) بود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تعیین تکلیف پروژه ۱۱۲۰ واحدی مسکن در خراسان شمالی و جذب حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف مرتفع شدن برخی مشکلات استان موضوعات محوری دیدار استاندار خراسان شمالی با رئیس ستاد فرمان امام (ره) بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، در این دیدار که ششم اسفند ماه انجام شد به پروژه هزار و ۱۲۰ واحدی مسکن ملی به عنوان یکی از طرح های الویت دار استان اشاره شد و بر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه با هدف اتمام این پروژه تاکید شد.
تنش آبی روستاهای استان و کاهش سطح آبدهی قنوات به عنوان یکی از چالش‌های اصلی بخش کشاورزی و باغی استان از دیگر موضوعاتی بود که استاندار خراسان شمالی در این دیدار مطرح و بر حمایت های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)با هدف رفع این مشکلات تاکید کرد که که مقرر شد این ستاد با ارائه تجهیزات و اعتبارات لازم، گامی مؤثر در جهت رفع مشکلات آبی روستاها و کاهش سطح آبدهی قنوات بردارد.
بهمن نوری در ادامه جذب تسهیلات ویژه اشتغال‌زایی خرد برای توسعه کشت‌زارها و همچنین احیای واحدهای تولیدی راکد و پرداخت تسهیلات ویژه حمایتی از اصناف را از جمله مصوبات دیگر دیدار با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نام برد و گفت: همکاری این ستاد در پیشبرد طرح های زیر ساختی و خدماتی خراسان شمالی نقش موثری دارد.
سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز حمایت از استان ها را با هدف تسهیل رشد و ارتقا زیر ساخت های فرهنگی، خدماتی و بهداشتی را از الویت های این ستاد بر شمرد و گفت: تمامی مواردی که ذکر شد در قالب تفاهم‌نامه تا پایان سال تهیه و به زودی در سفری به خراسان شمالی به امضا خواهد رسید.
گفتنی است در این دیدار سید امیر حسین مدنی، مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ، سید مجتبی علوی مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی و محمودرضا معموری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز حضور داشتند.


نظرات شما