يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

معاون اقتصادی استاندار خراسان جنوبی:

رفع موانع بانکی و افزایش ظرفیت تولید، اولویت دوران پساجنگ است

رفع موانع بانکی و افزایش ظرفیت تولید، اولویت دوران پساجنگ است
پیام خراسان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: رفع موانع بانکی و افزایش ظرفیت تولید، اولویت دوران پساجنگ است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: رفع موانع بانکی و افزایش ظرفیت تولید، اولویت دوران پساجنگ است.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مجتبی شریعتی‌فر روز یکشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با بیان اینکه حمایت مؤثر از سرمایه‌گذاران و واحدهای تولیدی، مهمترین راهبرد استان در شرایط پس از جنگ است، خاطرنشان کرد: بازگشت بنگاه‌های مشمول بیمه بیکاری به چرخه تولید، رفع موانع بانکی و افزایش ظرفیت واحدهای صنعتی از اولویت‌های اصلی برای رونق تولید و حفظ اشتغال در استان به شمار می‌رود.
وی با تأکید بر برگزاری منظم جلسات مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری در شهرستان‌ها اظهار داشت: حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در کنار سرمایه‌گذاران، بیانگر اهمیت جایگاه فعالان اقتصادی است و می‌تواند انگیزه لازم برای تداوم فعالیت و توسعه سرمایه‌گذاری را تقویت کند.
معاون استاندار با اشاره به شرایط کشور در دوران پساجنگ، تصریح کرد: امروز مردم و سرمایه‌گذاران انتظار دارند برنامه‌های عملیاتی و اثربخشی برای رونق اقتصاد و تولید ارائه شود، از این‌رو همه دستگاه‌های اجرایی باید با مسئولیت‌پذیری و هماهنگی بیشتر، زمینه رفع موانع تولید را فراهم کنند.
شریعتی‌فر بازگشت واحدهایی که از بیمه بیکاری استفاده کرده‌اند به چرخه تولید را یکی از اولویت‌های استان دانست و تصریح کرد: با فراهم کردن شرایط فعالیت مجدد این واحدها علاوه بر حفظ اشتغال موجود، می‌توان از ظرفیت‌های تولیدی استان نیز به شکل مطلوب‌تری بهره‌برداری کرد.
وی همچنین بر حمایت از واحدهای تولیدی که با ظرفیتی کمتر از توان واقعی خود فعالیت می‌کنند تأکید کرد و گفت: مشکلات مربوط به تأمین مواد اولیه، سرمایه در گردش و سایر موانع تولید باید به صورت ویژه بررسی و برطرف شود تا این واحدها بتوانند با حداکثر ظرفیت به فعالیت ادامه دهند.
معاون اقتصادی استاندار جنوبی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ماه‌های آینده، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های متولی باید از هم‌اکنون برای افزایش تولید در واحدهای صنعتی برنامه‌ریزی کنند تا ظرفیت‌های موجود استان به بهترین شکل به کار گرفته شود.
شریعتی‌فر رفع مشکلات پرونده‌های تسهیلاتی در شبکه بانکی را از مهمترین مطالبات بخش تولید عنوان کرد و افزود: برخی پرونده‌ها با وجود مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده، همچنان در بانک‌ها با تأخیر مواجهند لذا لازم است با همکاری شبکه بانکی و دستگاه‌های اجرایی، هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.
وی تأکید کرد: تمامی مصوبات ملی و استانی باید به طور کامل اجرایی شوند و هیچ‌گونه تعلل یا ناهماهنگی نباید مانع بهره‌مندی واحدهای تولیدی از حمایت‌های پیش‌بینی‌شده شود.
معاون استاندار همچنین با اشاره به تسهیلات حمایتی در حوزه امنیت غذایی و تولید اظهار داشت: این حمایت‌ها با هدف حفظ اشتغال، جلوگیری از تعدیل نیرو و تداوم فعالیت واحدهای اقتصادی در نظر گرفته شده و باید با سرعت و دقت بیشتری اجرایی شود.
شریعتی‌فر بر پیگیری مستمر مصوبات ستاد تسهیل و همکاری نزدیک‌تر بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید و ابراز امیدواری کرد؛ با رفع موانع موجود، زمینه افزایش تولید، حفظ اشتغال و توسعه اقتصادی استان بیش از پیش فراهم شود.
در این نشست، مسائل و مشکلات چندین واحد تولیدی از پنج شهرستان استان در حوزه‌های بانکی، مالیاتی، تأمین آب و برق و شرکت شهرک‌های صنعتی بررسی و برای رفع موانع پیش‌روی آن‌ها تصمیمات لازم اتخاذ شد.


نظرات شما