يکشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

دردیدار استاندار خراسان رضوی با سرکنسول پاکستان مطرح شد

تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای روابط ایران و پاکستان

تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای روابط ایران و پاکستان
پیام خراسان - در دیدار استاندار خراسان رضوی و سرکنسول جمهوری اسلامی پاکستان در مشهد، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و تقویت پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان خراسان رضوی و پاکستان تأکید شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در دیدار استاندار خراسان رضوی و سرکنسول جمهوری اسلامی پاکستان در مشهد، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و تقویت پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان خراسان رضوی و پاکستان تأکید شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد شهریار، سرکنسول جمهوری اسلامی‌ پاکستان در مشهد، در پایان ماموریت دیپلماتیک خود با غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی دیدار و گفتگو کرد.
غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، با قدردانی از همکاری‌های محمد شهریار در دوران مسئولیتش، سفر هیئت اقتصادی خراسان رضوی به کراچی و لاهور را خاطره‌انگیز و مؤثر در تقویت روابط دو طرف عنوان کرد و گفت: ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی باید پیوندهای برادرانه خود را بیش از پیش تقویت کنند.
وی با تأکید بر پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی و تاریخی میان خراسان رضوی و پاکستان، افزود: اقتصاد دو طرف مکمل یکدیگر است و باید با توسعه مبادلات تجاری، سرمایه‌گذاری و تقویت مسیرهای ترانزیتی از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای روابط اقتصادی استفاده کرد. امیدوارم روند همکاری‌های میان خراسان رضوی و پاکستان در آینده با قوت بیشتری ادامه یابد.
همچنین محمد شهریار، سرکنسول جمهوری اسلامی پاکستان در مشهد، همکاری‌های استانداری خراسان رضوی در هماهنگی تبادل هیئت‌های پاکستانی را عامل تقویت روابط دو طرف عنوان کرد و گفت: این همراهی‌ها موجب شد اعضای کنسولگری در مدت مأموریت خود، احساس کنند بخشی از خانواده خراسان رضوی هستند.
وی با اشاره به تجربه همکاری نزدیک با مسئولان خراسان رضوی، این تعاملات را زمینه‌ساز تقویت روابط ایران و پاکستان عنوان و افزود: در طول دوران مأموریتم، همواره همکاری و همراهی مجموعه استانداری موجب تسهیل ارتباطات و تبادل هیئت‌ها شد و این تجربه ارزشمند، پیوند میان خراسان رضوی و پاکستان را مستحکم‌تر کرد.
گفتنی‌ست در پایان، یک جلد کتاب خیام‌نامه، از سوی استاندار خراسان رضوی به رسم یادبود به محمد شهریار، سرکنسول جمهوری اسلامی‌ پاکستان در مشهد اهدا شد.


نظرات شما