پیام خراسان - نهضت توسعه نیروگاه های خورشیدی در مدارس خراسان رضوی، از مدرسه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی امروز صبح با حضور معاون وزیر نیرو آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برق تولیدی نیروگاه کوچک مقیاس مدرسه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی واقع در جاده میامی با ظرفیت ۵۰ کیلووات، راهی شبکه توزیع میشود.
صفدر سلطانی افزود: ۸۷۷ مدرسه تا مهرماه در استان به نیروگاه های کوچک مقیاس ۵ کیلو واتی مجهز می شوند.
سلطانی ادامه داد: از این تعداد ۴۰۵ مدرسه در مشهد و ۴۷۲ مدرسه در سطح شهرستان های استان به این نیروگاه ها مجهز می شوند.
محسن طرز طلب، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق نیز گفت: قرار است تا ابتدای مهرماه، ۱۲ هزار مدرسه در کشور به نیروگاه های خورشیدی ۵ کیلوواتی مجهز شوند.
وی افزود: برق تولیدشده از این تعداد که ۶۰ مگاوات است، مستقیما به شبکه تزریق می شود و در کنار کمک به تأمین برق، درآمدی نیز برای مدارس ایجاد می کند.