پیام خراسان

آخرين مطالب

%35 معاونین وزارت ورزش و جوانان، خانم هستند معاونت امور زنان و خانواده

%35 معاونین وزارت ورزش و جوانان، خانم هستند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دکتر مسعود سلطانی فر؛ وزیر ورزش و جوانان: در وزارتخانه تلاش داشتیم تا حد امکان ازظرفیت بانوان در مسئولیت ها استفاده کنیم؛ اکنون بیش از 120 نفر مدیر خانم در وزارتخانه داریم.

دکتر مسعود سلطانی فر؛ وزیر ورزش و جوانان: در وزارتخانه تلاش داشتیم تا حد امکان ازظرفیت بانوان در مسئولیت ها استفاده کنیم؛ اکنون بیش از 120 نفر مدیر خانم در وزارتخانه داریم. ماه های پایانی دولت تدبیر و امید است و به نظر می آید نیاز است وزرای دولت گزارشی از اقدامات و عملکرد خود را به مردم ارائه کنند تا افکار عمومی در جریان دستاوردهای دولت قرار گیرند .
به همین منظور خبرگزاری برنا با دکتر مسعود سلطانی فر؛ وزیر ورش و جوانان پیرامون حوزه جوانان، جوانگرایی در وزارت ورزش و جوانان و همچنین اقداماتی که در مدیریت زنان و ورزش بانوان انجام گرفته گفتگو کرده است. بخشی از این مصاحبه مربوط به فعالیت های آن وزارتخانه در خصوص زنان و خانواده است.
بهره برداری از 140 خانه جوان، 400 دفتر مشاوره ازدواج
در بخش خانه های جوان روزی که دولت تدبیر و امید کار خودش را شروع کرد تمام خانه های جوانی که در دولت آقای خاتمی تأسیس شده بود توسط سازمان ملی جوانان در دولت بعدی به دستگاه های دیگر واگذار شده بود و ما هیچ خانه جوان فعالی را در کشور سال 92 نداشتیم و امروز افتخار داریم بگوییم که حدود 140 خانه جوان در حال فعالیت هستند و تعدادی هم داریم می سازیم که امیدواریم تا پایان فعالیت های دولت این تعداد به حدود 200 برسد. دفاتر مشاوره و راهنمایی ازدواج که تعدادشان در ابتدای کار این دولت شاید کمتر از 30 تا بود امروز به مرز 400 تا رسیده است و روز به روز هم دارد گسترش پیدا می کند و ما اعتقاد داریم که با گسترش دفاتر مشاوره ازدواج و خانواده که توسط بخش خصوصی تأسیس می شود مجوزهایش را ما و بهزیستی می دهیم و در حقیقت فرآیند خاص خودش را دارد که مراجع ذیربط هم نظارت می کنند و این ها به شدت می توانند در جهت تحکیم بنیان های خانواده مشورت هایی را که در بدو ازدواج می دهند تاثیرگذاری داشته باشند و موجبات این را فراهم کنند که با یک دوره های آموزشی 7-8 و 10 ساعته که به زوج های جوان می دهند از پاشیدگی این خانواده ها جلوگیری کنند.
میزان وام ازدواج به 80 هزار میلیارد رسید
تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را که به هر حال هر ساله در قانون بودجه با پیشنهاد ما مطرح می شود و توسط سیستم بانکی کشور داده می شود از رقم 2 هزار و 900 میلیارد تومان در سال 92 به حدود 50 هزار میلیارد تومان در سال 99 ارتقا و افزایش پیدا کرده است و فکر می کنم با توجه به پیش بینی که در بودجه سال 1400 شده سقف این تسهیلات قرض الحسنه ازدواج افزایش پیدا کرده در سال 1400 این رقم 50 هزار میلیارد تومان را به 80 هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند.
افزایش قابل توجه تعداد معاونان وزیر و مدیران کل زن در وزارت ورزش و جوانان
*مجوز حضور بانوان با حجاب اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی از جمله بسکتبال را گرفتید و با توجه به صحبت‌های رئیس جمهور در جهت استفاده از بانوان در سمت‌های مدیریتی، شما در این زمینه هم رئیس فدراسیون داشتید و هم مدیرکل و معاونت.
آقای رئیس جمهور در برنامه شان اعلام کردند که ما باید به زمانی برسیم که حدود 30 درصد پست های مدیریتی عادی و میانی کشور در اختیار جوانان باشد و آخرین گزارشی که دستگاه های اجرایی ذیربط در سازمان اداری و استخدامی داشتند که حدود چند ماه قبل این گزارش به دولت داده شد حکایت از این داشتو 26 درصد این هدف تحقق پیدا کرده در وزارتخانه های مختلف و ما در وزارتخانه مان تلاش داشتیم که بتوانیم حتی الامکان از ظرفیت بانوان در مسئولیت هایی که امکان پذیر است استفاده بهینه کنیم و ما تنها وزارتخانه ای هستیم که دو معاون خانم داریم و از 6 معاون 2 معاون خانم هستند یعنی حدود 35 درصد معاونین ما خانم هستند. بیش از 120 نفر مدیران سطوح مختلف خانم داریم در وزارتخانه و ستاد و فدراسیون ها و در استان ها و در فدراسیون ها همانطوری که شاهد هستید رئیس فدراسیون خانم داریم و هم این که در انتخابات مختلف کارشناسان مختلف خانم هایی هستند که در ارتباط با آن رشته خاص و رشته ورزشی و در حقیقت رشته هایی که می توانند مدیریت های مختلف ورزشی را انجام دهند. کسانی که عضو وزارتخانه یا سایر دستگاه ها هستند می آیند و کاندیدا می شوند و کمک می کنند.
اخذ مجوز حضور زنان در رقابت های بین المللی با حفظ حجاب اسلامی
ضمن این که در ورزش خانم ها تلاش مان بر این بوده که میدان وسیع تری را ایجاد کنیم، مجوز چند رشته را گرفتیم که این ها بتوانند در رویدادهای بین المللی شرکت کنند، مهمترین آن بسکتبال بانوان بود که در همان سال اولی که من کارم را آغاز کردم یک خیزی را برداشتیم و مکاتباتی با فدراسیون جهانی داشتیم و گزارش های لازم و فیلم مربوطه و عکس هایی که در این رابطه می توانستیم از آن به عنوان مستند استفاده کنیم فرستادیم برای فدراسیون جهانی و خوشبختانه با مجوز آنها توانستیم حضور بانوان را با پوشش اسلامی و رعایت ملاحظات شرعی بگیریم و خیلی هم خوب در این سه، چهار سال گذشته بانوان بکستبالیست ما توانستند در سطوح مختلف و رویدادهای بین المللی افتخارآفرینی کنند و رشد کنند و این نشان می دهد که چقدر استعداد و علاقه و انگیزه وجود داشت ولی شرایط عدم حضور این ها در رویدادهای بین المللی باعث می شد که زمینه بروز و ظهور این خلاقیت ها و استعدادها فراهم نشود. در هر صورت خوشبختانه امروز بانوان ما در بسیاری از رشته های مختلف با رعایت ملاحظات شرعی و لباسی که برایشان طراحی می شود و این لباس هم به تایید حوزه بانوان ما می رسد هم به تایید مراجع بین المللی مرتبط با ورزش می رسد و خیلی راحت در این رویدادها و مسابقات بین المللی شرکت می کنند و مشکلی هم ندارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/341867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأکید بر تقویت همکاری میان آموزش‌وپرورش و مدیریت شهری مشهد

بیش از 99درصد نسخه نویسی در خراسان شمالی الکترونیکی انجام می‌شود

خراسان رضوی، پیشتاز مصاحبه‌های جذب دانشگاه فرهنگیان در کشور

انتخاب اول بازگشت اتباع افغان به کشورشان دوغارون تایباد

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

دیدار مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با خانواده شهید مصطفی شجاعی‌پور

بازگشت اتباع غیرمجاز 11 استان از مرز دوغارون به افغانستان

آغاز فعالیت سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد

ورزش، ابزاری کلیدی برای تحول و آینده‌ای روشن

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

برگزاری رزمایش عشایری فدائیان ولایت در روستای چاهشند نهبندان

کاهش هشت درصدی تلفات جاده خراسان شمالی

رفع عطش42 روستای خراسان شمالی

رتبه‌بندی موسسه‌های خیریه در کشور

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

فرا گیری بارش‌های پراکنده در نیمه شمالی خراسان رضوی

کشف 141 هزار نخ سیگار قاچاق در کاشمر

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

آموزش کودکان کار در دستور کار بهزیستی

ارایه 67 خدمت غیرحضوری در تأمین اجتماعی

تعویض 74 پنجره قدیمی ساختمان دانشگاه آزاد بردسکن

کاهش تنش آبی تربت حیدریه به همت ارتش و خیران

نمونه برداری جهت پایش باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت طیور خوشاب

مدیر کل صدا و سیما بر اقدامات عملی در کاهش تصادفات تاکید کرد

آغاز ساخت سالن فرهنگی شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی بردسکن

نشست استاندار خراسان شمالی با مدیرعامل بانک ملت کشور برگزار شد

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

مناسب سازی ادارات خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری

برگزاری رویداد علمی «دعوت» با محوریت فناوری‌های نوین، شهریورماه در مشهد

سه بانوی خراسان رضوی در اردوی تیم ملی پاراوزنه برداری

شناگران خراسان رضوی در اردوی تیم ملی

کسب طلای بانوی خراسان رضوی در لیگ برتر تنیس روی میز

کلاس های تابستانی در واقع استمرار فعالیت های سال تحصیلی است

خروج روزانه 60 تا 70 کامیون اثاثیه اتباع غیر مجاز افغانستانی، از مرز ماهیرود

رضایت کامل اتباع افغانستانی از عملکرد خراسان جنوبی در ماهیرود

قلع و قمع 31 مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

بومی‌سازی آموزش‌ها، لازمه ارتقا کیفیت یادگیری دانش‌آموزان / پشتیبانی از یادگیری نوین، راه‌حل اصلی تحول در نظام آموزش و پرورش

ایجاد 592 فرصت شغلی با راه اندازی تعاونی‌های جدید در خراسان جنوبی

معارفه سرپرست فرمانداری بیرجند

سرپرست فرمانداری شهرستان بیرجند منصوب شد

بیرجند با پیشینه علمی، فرهنگی و دینی غنی، نیازمند مدیران توانمند و پاسخگوست

بررسی وضعیت اراضی کشاورزی، مدیریت زمین و رفع مشکلات زمین طرح نهضت ملی مسکن

فراخوان جشنواره ملی نشان نیکوکاری منتشر شد

انفجار منزل مسکونی در روستای اردسمان نیشابور

افتخار آفرینی دانش آموزان فریمانی در یک جشنواره علمی

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

برگزاری برخط مرحله استانی یازدهمین جشنواره خوارزمی در خراسان جنوبی

دستگاه مالیاتی در حفظ اعتماد عمومی، وظیفه سنگینی به عهده دارد