پیام خراسان

آخرين مطالب

بهره برداری آزمایشی سامانه اینوگام شهرداری تهران

بهره برداری آزمایشی سامانه اینوگام
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران از بهره برداری آزمایشی سامانه "اینوگام" همزمان با سوم خردادماه و در سالروز آزادسازی خرمشهر خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، امیر محسنی در برنامه زنده رادیویی "افق روشن" گفت: این ایده در شرایط کرونایی طراحی و در حال حاضر به مرحله اجرا گذاشته شده است.
محسنی با بیان اینکه یکی از نگرانی های ما چاقی و اضافه وزن شهروندان در ایام کرونا بود، ادامه داد: این نگرانی باعث شد با همکاری سازمان ورزش و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس این سامانه راه اندازی شود؛ چراکه براساس آمارها دانش آموزان ما بعد از پایان تحصیلاتشان در دبیرستان اضافه وزن دارند.
محسنی با بیان اینکه سامانه "اینوگام" یک سوپر اپلیکشن است، افزود: این سامانه با محوریت سلامتی و تندرستی شهروندان تهرانی راه اندازی شده است و مجموعه ای از چند نرم افزار است که ورزش هایی همچون" راه رفتن، دویدن، دوچرخه سواری، کوهپیمایی، ورزش های هوازی، شرکت در رویدادهای ورزشی، شرکت در رویدادهای مذهبی همچون اربعین و شامل هرگونه فعالیتی است تا سرویس و خدماتی را با ارایه تخفیف در اختیار شهروندان قرار دهد.
محسنی با اشاره به اینکه سامانه "اینوگام" در حال حاضر از چندین درگاه نرم افزاری قابل دسترسی است، اظهار کرد: شهروندان می توانند از درگاه های تهران من، سایت اینوگام و همچنین varzesh.tehran.ir از این سامانه بهره مند شوند.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به ارایه تخفیفات در نظر گرفته شده در سامانه اینوگام خاطرنشان کرد: این اپلیکشن مخاطبان 7 گانه ای را در بر می گیرد و شهروندان با استفاده از این اپلیکشن می توانند می توانند از کدهای تخفیف بهره مند شوند. باشگاه های ورزشی، پزشکان و کارشناسان تغدیه و سلامت، فروشندگان لوازم ورزشی، شرکت ها و سازمان های ارایه دهنده کالاهای ورزشی، ورزشکاران و همچنین نهادها و سازمان های ذی نفع که پیاده روی و ورزش را تبلیغ می کنند. همچنین شهروندان می توانند با مراجعه به این سامانه، امتیاز خود را دریافت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/366788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضبط سوخت قاچاق درسرایان

روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

ماجرای عجیب انتخاب سرپرست برای تیم استقلال

درگذشت همسر امام جمعه سابق مشهد

دعوای لائوتارو و چالهان اوغلو کاملا طبیعی بود

تبعات یک شکست؛ اختلاف‎‌ها در رئال بالا گرفت

دیدار امام جمعه فریمان با خانواده شهید امر به معروف

تصمیم نهایی بارسا؛ رشفورد بالاتر از ستاره لیورپول!

مقصد احتمالی اوبامیانگ؛ باشگاه سابق جرارد

توافق آرسنال با وینگر چلسی

استفان کری: نمی‌دانم تا چه زمانی در NBA بازی خواهم کرد

دشمن استقلال بلای جان پرسپولیس شد

استقبال فریمانی ها از نمایش «دل بسته»

خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز در قاب تصویر

رئیس اتاق بازرگانی ایران: روند ترخیص کالاهای وارداتی تسهیل شود

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پاسخ منفی کاپیتان میلان به گالاتاسرای رسید

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

در چنین روزی، طلسم‌شکنی با شوت اینیستا؛ اسپانیا قهرمان جهان شد

توزیع هزارو 980 بسته معیشتی درخراسان شمالی

اطفای حریق در مراتع مرجان و رئین بجنورد

دشمنان درصدد تجزیه ایران بودند

کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

زمین لرزه در نهبندان

تیم‌های هلال‌احمر در حال ارزیابی خسارات احتمالی زمین لرزه صبح امروز نهبندان

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

تاریخ معارفه سرمربی جدید رونالدو مشخص شد

تئو هرناندز پس از پیوستن به الهلال: با سری بالا میلان را ترک کردم

اعتراف داور سرشناس: به خودکشی فکر کردم!

بازگشتی با دست پر

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

تامین بیش از 10 هزار تُن کالا در جنگ تحمیلی 12 روزه

احکام صادره در هیأت تخلفات، پیشگیرانه و نظام مند باشد

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

پیام مالدینی برای تئو: دل‌مان برایت تنگ می‌شود

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

نگاهی به 15 گل برتر کومو در سری آ ایتالیا

طنین شعار مرگ بر اسرائیل در حرم مطهر رضوی

دوره کشوری توانمندسازی منابع انسانی آموزش و پرورش در مشهد برگزار می شود

داروی ریزش مو ستاره اتلتیک را بیچاره کرد!‏

نیم‌نگاه بارسلونا به شرایط جذب دو مدافع میانی بایرن مونیخ

ناکامی دوباره ناتینگهام فارست در راه جذب یوان ویسا

بمب بعدی رئال تایید شد؛ دفاع وسط لیورپول!‏